O Μπράντ Πήτ στηρίζει τους γκέι γάμους.

18.09.2008
Ο Μπράντ Πητ είναι υπέρ των ομοφυλοφιλικών γάμων γι΄αυτό και δώρισε 100.000 δολλάρια για να πολεμήσει το "california΄s proposition 8" μια μυστική ψηφοφορία για την αφαίρεση του δικαιώματος γάμου των γκέι ζευγαριών.

Ο Μπράντ Πήτ είναι υπέρ των ομοφυλοφιλικών γάμων γι ΄αυτό και δώρισε 100.000 δολάρια για να πολεμήσει το "California΄s Proposition 8" μια μυστική ψηφοφορία για την αφαίρεση του δικαιώματος γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

"Επειδή κανένας δεν έχει το δικαίωμα να επέμβει στην ζωή των άλλων, ακόμη και αν διαφωνεί με τις επιλογές του, και ο καθένας μας μπορεί να ζει όπως επιθυμεί, αφού δεν προκαλεί κακό στους άλλους με τις ενέργειες του. Η ψήφος μου είναι κατά αυτών που θέλουν να απαγορεύσουν στους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται", ανάφερε στην δήλωση του ο πιο "ισχυρός ηθοποιός" στον κόσμο σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες.

Ο Μπράντ Πήτ για άλλη μια φορά ξεχώρισε αφού πρόσφερε το μεγαλύτερο χρηματικό από τους διάσημους του Χόλιγουντ που στηρίζουν την άποψη του.

Ο Πήτ έχει πεί στο παρελθόν ότι δεν θα παντρευτεί με την Αντζελίνα Τζολί, αν δεν νομιμοποιηθούν οι γκέι γάμοι.

"Η Αντζι και εγώ επιθυμούμε να καταρριφθούν τα ταμπού, αφού όλοι οι υπόλοιποι σε αυτή την χώρα μπορούν νόμιμα να δεσμευτούν" τόνισε στην περιοδικό "Esquire" ο γόης του Χόλιγουντ.

Την εβδομάδα που μας πέρασε το ζεύγος "Μπραντζελίνα" βρέθηκε στην 6ή θέση της λίστας των πιο "φιλάνθρωπων" αφού οι δωρεές τους ξεπέρασαν τα 8,5 εκατομμύρια δολάρια την χρονιά που πέρασε.