Διονύσης Σχοινάς καλεί Καίτη Γαρμπή!

25.09.2008
Διονύσης Σχοινάς + Γιώργος Αλκαίος = Friends Music Factory... Για όσους δεν κατάλαβαν καλά, αποκωδικοποιούμε αμέσως την πρόταση και σας εξηγούμε ότι πρόκειται για μια νέα επιχειρηματική κίνηση
Διονύσης Σχοινάς + Γιώργος Αλκαίος = Friends Music Factory... Για όσους δεν κατάλαβαν καλά, αποκωδικοποιούμε αμέσως την πρόταση και σας εξηγούμε ότι πρόκειται για μια νέα επιχειρηματική κίνηση των δύο γνωστών τραγουδιστών, που έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας νέας δισκογραφικής εταιρείας της οποίας θα ηγούνται.

Οι δύο καλλιτέχνες είναι φίλοι περισσότερο από 15 χρόνια, μια σχέση που στηρίζεται στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Εδώ και πολύ καιρό ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Αλκαίος συζητούσαν τη συνεργασία τους για τη δημιουργία μιας δισκογραφικής εταιρείας. Η ιδέα άρχισε να πραγματοποιείται πριν από λίγους μήνες, ξεκινώντας από το στούντιο και τα γραφεία, τα οποία βρίσκονται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Και οι δύο είναι καλοί τραγουδιστές με μουσικές γνώσεις και μετά από τόσα χρόνια επαγγελματικής πορείας έχουν όλες της προϋποθέσεις για να αντεπεξέλθουν επάξια σε μια τέτοια επαγγελματική κίνηση.

Ο Διονύσης απάντησε για τη δημιουργία της εταιρείας τους: «Είναι μια νέα κατάσταση στη δισκογραφία, που θα εντυπωσιάσει. Είναι κάτι ξεχωριστό και με τον Γιώργο (σ.σ.: Αλκαίος) σκοπεύουμε να κάνουμε τρελά πράγματα στη δισκογραφία, τα οποία θα αρέσουν πολύ».

Πολλοί είναι οι τραγουδιστές που είδαν με... καλό μάτι τη Friends Music Factory, καθώς οι περισσότεροι συνάδελφοι είναι και φίλοι τους. Εκτός από νέα παιδιά, πρωτοεμφανιζόμενα στη δισκογραφία, η εταιρεία θα συνεργαστεί και με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Τώρα η ερώτηση όλων δεν είναι άλλη από το αν η Καίτη Γαρμπή θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία του συζύγου της. Και βέβαια ο Διονύσης Σχοινάς είναι ο καταλληλότερος για να απαντήσει σ' αυτό: «Αν ήθελα την Καίτη στη δισκογραφική εταιρεία; Υπάρχει κάποιος που να μην τη θέλει;».

Σύντομα θα γίνουν τα εγκαίνια, ενώ σε λίγο καιρό θα κρατάμε στα χέρια μας πολλές ολοκληρωμένες δουλειές γνωστών τραγουδιστών που υπέγραψαν συνεργασία με τη νέα εταιρεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας.

Όμως, αυτή δεν είναι η μόνη συνεργασία των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών για φέτος, καθώς Διονύσης Σχοινάς και Γιώργος Αλκαίος θα συνεργαστούν σε αθηναϊκή πίστα το χειμώνα. Θα βρεθούν μαζί σε ένα νέο καλλιτεχνικό σχήμα, στο οποίο θα συμμετέχουν το συγκρότημα Φίλοι για πάντα και η νεαρή Αρετή Κατιμέ.

Ρ.Σ.