Η Τζένιφερ Λόπεζ στην Αθήνα

19.09.2008
Στις 20 Σεπτεμβρίου η διάσημη σούπερ σταρ θα αναπνέει τον αέρα της Αθήνας. Η μεγάλη συναυλία της στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ δίνει παράλληλα μια μοναδική ευκαιρία για την προώθηση των σειρών γυναικείων ρούχων JLo by Jennifer Lopez και Sweetface.

Από τον ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΑ

Στις 20 Σεπτεμβρίου η διάσημη σούπερ σταρ θα αναπνέει τον αέρα της Αθήνας. Η μεγάλη συναυλία της στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ δίνει παράλληλα μια μοναδική ευκαιρία για την προώθηση των σειρών γυναικείων ρούχων JLo by Jennifer Lopez και Sweetface.

Η Πορτορικανή με τις πιο σέξι καμπύλες στην παγκόσμια σόουμπιζ, αλλά και με τη σπασμένη μύτη από τρακάρισμα που συνέβη όταν ήταν μικρή δείχνει αποφασισμένη να κατακτήσει τα πάντα και δεν κολλάει σε τίποτα. Από το 2007 μπήκε στο Top10 της λίστας του «Forbes» με τις πλουσιότερες γυναίκες της σόουμπιζ, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ασφαλίσει τα οπίσθιά της για 1 εκατ. δολάρια. Και μπορεί παλιότερα να φρόντιζε σε κάθε ευκαιρία να τα διαφημίζει, τώρα όμως αποφεύγει κάτι τέτοιο όσο πιο πολύ μπορεί.

Η 39χρονη ιέρεια της ποπ, γεννημένη στις 24 Ιουλίου 1969, έχει καταφέρει να κάνει την απόλυτη υπέρβαση στην καριέρα της. Με δύο άτυχους γάμους στο ενεργητικό της, με τον Οτζάνι Νοά και με το χορευτή Κρις Τζαντ, που κράτησε μόλις κάτι μήνες, όπως και με σειρά από σχέσεις, που δεν κατέληξαν πουθενά, όπως αυτές με τον Παφ Ντάντι και τον Μπεν Άφλεκ, αυτή τη φορά ζει το όνειρό της!

Παντρεμένη με τον αγαπημένο της Μαρκ Άντονι, είναι πλέον μια ευτυχισμένη μητέρα δύο παιδιών, που φωτογραφήθηκαν για γνωστό ξένο περιοδικό έναντι 6 εκατ. δολ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα άλμπουμ της έγιναν πλατινένια στις ΗΠΑ, αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου, ενώ οι πωλήσεις τους υπολογίζονται σε 35 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Έχει επίσης στο ενεργητικό της πρωταγωνιστικούς ρόλους σε 25 ταινίες και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, χωρίς όμως να έχει κερδίσει κάποια ιδιαίτερη διάκριση.

Ωρα Ελλάδος
Μια παλιά παροιμία έλεγε: «Ανάγκα και θεοί πείθονται». Να, λοιπόν, που σχεδόν δύο χρόνια μετά την ακύρωση στο παραπέντε της πολυδιαφημισμένης αθηναϊκής της εμφάνισης η ώρα της Αθήνας έφτασε τελικά για την Τζένιφερ Λόπεζ. Ως γνωστόν, ήταν να έρθει στη χώρα μας το Σάββατο 29 Απριλίου 2006, στη συνέχεια η ημερομηνία άφιξής της για την πραγματοποίηση μίας και μοναδικής συναυλίας στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» άλλαξε για τις 17 Μαϊου 2006, ένα γεγονός που, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε διάφορες φήμες, με κορυφαία εκείνη που έλεγε ότι η αναβολή οφειλόταν στο γεγονός ότι η JLo ήθελε να μείνει έγκυος.

Φέτος όμως και συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου οι Έλληνες θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν στη συναυλία της στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, με την οποία θα ξεκινήσει την επίσημη προώθηση της φίρμας της στη χώρα μας. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ποικίλες, αλλά... τσιμπημένες σε σχέση με εκείνες που είχαν ανακοινωθεί στο πλαίσιο της προηγούμενης καμπάνιας, όταν είχε ακουστεί ότι θα κυκλοφορούσαν 35.000 εισιτήρια με αντίτιμο που ξεκινούσε από τα 48 ευρώ και έφτανε μέχρι και τα 150 ευρώ. Σήμερα οι τιμές ξεκινούν από τα 60 ευρώ και φτάνουν ακόμη και μέχρι τα 350 ευρώ, όσο δηλαδή κοστίζουν τα λεγόμενα VVIP εισιτήρια, που περιλαμβάνουν και είσοδο σε κλειστό party που θα γίνει σε χλιδάτο παραλιακό ξενοδοχείο, με κεντρικό θέμα του τα νέα ρούχα της κολεξιόν της σταρ.

Η JLo μετά τη γέννηση των διδύμων της Μαξ και Έμα στις 22 Φεβρουαρίου 2008 επανακάμπτει και επιχειρεί να ξανακουστεί και στην Ελλάδα. Αξίζει να επισημάνουμε ότι μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα στην εταιρεία Act Up, που δραστηριοποιείται στον αγώνα κατά του human trafficking και του ΑΙDS.

Για τους κοινούς θνητούς αλλά και τους λάτρεις της φίρμας της η διάσημη Λατίνα ετοιμάζει στις 21 Σεπτεμβρίου μια παράσταση-έκπληξη, η οποία θα φιλοξενηθεί στο κατάστημα της φίρμας JLo που βρίσκεται στη Γλυφάδα, όπου θα συναντήσει κάποιους τυχερούς θαυμαστές της.

Ή είσαι σταρ ή δεν είσαι
Ως γνήσια σταρ και απόλυτη βεντέτα που σέβεται τον εαυτό της, η Τζένιφερ Λόπεζ απαίτησε με ειδική οδηγία από τους διοργανωτές της μετάκλησής της στην Ελλάδα να φροντίσουν ιδιαίτερα ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες. Ειδικά, λοιπόν, για την ημέρα της συναυλίας της στο ΟΑΚΑ, ζήτησε να υπάρχουν στο καμαρίνι της μόνο λευκές ορχιδέες. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι μόνο αυτό το είδος λουλουδιών μπορεί να την εμπνεύσει, ώστε να αποδώσει καλύτερα. Τα ίδια λουλούδια άλλωστε έχει ζητήσει να βρίσκονται και στη σουίτα όπου θα μείνει στη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα.

Το βασικό ντεκόρ στο καμαρίνι της δεν θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Αυτό που θα κυριαρχεί, όπως έχει ζητηθεί χαρακτηριστικά, είναι τα πολλά λευκά κεριά. Όπως δηλώθηκε μάλιστα χαρακτηριστικά, μόνο τα λευκού χρώματος κεριά την εμπνέουν και δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να εκφραστεί πάνω στην πίστα. Το «κόλλημα» αυτό οφείλεται σε ειδικές συμβουλές που έχει δεχτεί από την προσωπική αστρολόγο της. Και ως απόλυτη λάτρης της λεπτομέρειας, η πασίγνωστη σταρ δεν αλλάζει με τίποτα μερικά από τα στάνταρ της.

Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως η αναβολή του προγραμματισμένου γάμου της με τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της Μπεν Άφλεκ στηρίχτηκε σε σχετικές οδηγίες της αστρολόγου της. Η συμβουλή μάλιστα που δέχτηκε σχεδόν τελευταία στιγμή είχε να κάνει με την κακή αστρολογική περίοδο στην οποία βρισκόταν τις ημέρες εκείνες η πρωταγωνίστρια.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο καμαρίνι της έχει ζητήσει να υπάρχει και σειρά από επιλεγμένα πανάκριβα αρώματα, αφρόλουτρα και ειδικά σαμπουάν. Μεταλλικά νερά, ακριβές σαμπάνιες και κάποια βιολογικά προϊόντα και τρόφιμα συμπληρώνουν το επίσημο μενού των απαιτήσεών της.