Η Πάρις Χίλτον ψάχνει για φίλους!

17.09.2008
Πάνω απο 300.000 Αμερικανοί δήλωσαν συμμετοχή στο καινούργιο ριάλιτυ της Πάρις Χίλτον "ο καλύτερος μου φίλος για πάντα" που κάνει πρεμιέρα απο το μουσικό κανάλι MTV στις 30 Σεπτεμβρίου.

Πάνω από 300.000 Αμερικανοί δήλωσαν συμμετοχή στο καινούργιο ριάλιτυ της Πάρις Χίλτον "Ο καλύτερος μου φίλος για πάντα" που κάνει πρεμιέρα από μουσικό κανάλι "MTV" στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Πάρις δημιούργησε το σώου, αναζητώντας τον καλύτερο της φίλο (γυναίκα ή άντρα) που θα είναι σέξι, αφοσιωμένος και "έτοιμος παπαράτσι" και κατάφερε "να βρεί ακριβώς αυτόν που ζητούσε".

Δεκάξι γυναίκες και οι δύο άντρες επιλέχθηκαν να συναγωνιστούν σε μια σειρά δοκιμασιών, με στόχο να γίνουν "ο κολλητός φίλος" της Χίλτον. Μεταξύ αυτών είναι το πώς μπορεί κάποιος να δείχνει σέξι μέσα σ ΄ένα τρενάκι που ανεβο-κατεβαίνει στο λούνα πάρκ ή να φτιάξει μια διαφήμιση με θέμα τα ρούχα που σχεδιάζει η Πάρις.

"Το άτομο που νίκησε είναι τώρα ο καλύτερος μου φίλος. Κάνουμε πολύ παρέα και έχουμε γίνει κολλητοί" δήλωσε η Πάρις στο "Ρόϊτερς".

"Κάνουμε μπάρμπεκιου και περνάμε πολλές ώρες μαζί στο σπίτι, γιατί ο νικητής-τρια , είναι ακόμη "τοπ-σίκρετ".

Η Χίλτον αποκάλυψε ότι το σώου προετοιμάζει τους διαγωνιζόμενους για το πώς θα αντιμετωπίσουν την ζωή στο Χόλιγουντ, τις πόζες στο κόκκινο χαλί, τα πάρτι, και τα κοσμικά γεγονότα και φυσικά όλα αυτά έχοντας τους παπαράτσι να σε φωτογραφίζουν σε κάθε σου βήμα.

"Οι φωτογράφοι είναι μέρος της ζωής μου. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη ότι κάποιος παπαράτσι δεν είναι κρυμμένος και σε περιμένει στη γωνία. Ετσι ο φίλος μου πρέπει να είναι προετοιμασμένος".

Η πλούσια κληρονόμος απόλαυσε τον ενθουσιασμό που έδειχναν οι διαγωνιζόμενοι: "Τους μεταφέραμε μ΄ένα ιδιωτικό τζέτ στο Λας Βέγκας. Ήταν η πρώτη φορά που έμπαιναν σε ιδιωτικό τζέτ και έκαναν σαν "μικρά παιδιά". Είναι ωραίο να τους προσφέρεις μια εμπειρία που δεν έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν κάτω από άλλες συνθήκες".

Φυσικά η Πάρις δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο μεγάλη σημασία δίνει στην φιλία: "Είμαι έμπιστη, αληθινή και γενναιόδωρη. Μου αρέσει να δείχνω στους φίλους μου τον κόσμο μου και το πώς απολαμβάνω την ζωή".

Η Χίλτον θα αρχίσει την επόμενο μήνα να γυρίζει τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτυ, και περιμένει οι καινούργιοι της φίλοι να είναι διαφορετικοί. "Το Λονδίνο είναι η αγαπημένη μου πόλη. Οι άνθρωποι είναι αληθινοί όχι ψεύτικοι. Αισθάνομαι ότι οι περισσότεροι στο Λος Αντζελες θέλουν να γίνουν διάσημοι αλλά στο Λονδίνο, τα περισσότερα έχουν να κάνουν με "μπίζνες".