Αθηνά Οικονομάκου-Bruno Cerella: Μαζί πια και σε βίντεο!

Αθηνά Οικονομάκου-Bruno Cerella: Μαζί πια και σε βίντεο!
Ότι έκρυψαν, έκρυψαν. Τώρα παντού μαζί!

Και η αλήθεια είναι οτι δεν τους πήρε και πολύ καιρό. Ήταν μέσα Ιουνίου περίπου όταν πρωτοακούστηκε πως είναι μαζί η Αθηνά Οικονομάκου με τον Ιταλοαργεντινό πρώην μπασκετμπολίστα Bruno Cerella και μέσα σε 15 μέρες τους είδαμε μαζί με κοινούς φίλους και των δύο και πλέον μόνο τους δυο τους αφού οι φίλες -της Αθηνάς- δηλαδή η Νικόλ Παναγιώτου και η Νατάσα Θεοδωρίδου έφυγαν από το Μιλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Η Αθηνά όμως έμεινε. Και γιατί να μη μείνει; Τώρα πια εξάλλου, όχι μόνο δεν έχει κάτι να κρύψει αλλά προφανώς δεν θέλει κιόλας αφού κάνει repost και τα stories όχι μόνο του Bruno που την ταγκάρει αλλά και τον φίλων του με τους οποίους τρώγανε μαζί σε Ιταλικό εστιατόριο.

Είσαι η καλύτερη του κόσμου έγραφε στην κοινή τους φωτογραφία ο Bruno Cerella βάζοντας αστέρια και χεράκια που σχηματίζουν καρδιά ενώ η Αθηνά φαινόταν να κάνει το σήμα της νίκης. Ενώ όταν το αναδημοσίευσε η ίδια έβαλε καρδιά, χεράκια καρδιά και αγκαλιά! Δεν την αδικούμε.

ATHINA_POST_ME_BRUNO_-_Copy_36be3.jpg

Λίγο αργότερα τους είδαμε δίπλα δίπλα σε εστιατόριο του Μιλάνου να δειπνούν με δική του φιλική παρέα - είπαμε οι δικές της φίλες έφυγαν- και με την Αθηνά σε διάθεση και για πλάκες.

Athina_kai_Bruno_estiatorio_Milano_9ece7.jpeg

Λίγη ώρα αργότερα ο φίλος του πρώην μπασκετμπολίστα και νυν επιχειρηματία δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο από τη βραδιά με τα πειράγματα και τα γέλια να δείχνουν ξεκάθαρα πως παρνάνε πολύ καλά μαζί.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.07.2024 - 22:25