Η Ελένη Μενεγάκη, οι φακίδες και η ατάκα της Μαρίας Αλιφέρη

06.06.2024
Η Ελένη Μενεγάκη, οι φακίδες και η ατάκα της Μαρίας Αλιφέρη
Ακόμη μία ανάρτηση au naturel για την Ελένη Μενεγάκη και στα σχόλια ήρθε η αποθέωση.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο ακομπλεξάριστες διάσημες κυρίες της εγχώριας, ευρύτερης σόουμπιζ και παρότι μπροστά στην κάμερα (και γενικά στα επαγγελματικά της) είναι πάντα... στην τρίχα, δεν διστάζει να μοιράζεται μερικές από τις πιο χαλαρές ιδιωτικές της στιγμές όπου τη βλέπουμε τελείως διαφορετική.

Σε αυτό το πλαίσιο και η φωτογραφία που μοιράστηκε την Πέμπτη 6/6 η παρουσιάστρια του Mega.

Μία αρκετά παιχνιδιάρικη φωτογραφία όπου βλέπουμε κομμάτι του προσώπου της πίσω από τις κουρτίνες, με το βλέμμα καρφωμένο στην κάμερα. «Θετική σκέψη, θετική ζωη ! Καλημέρα», γράφει στη λεζάντα η Ελένη και τα περισσότερα σχόλια ήταν αποθεωτικά ως προς τις... φακίδες της!
{https://www.instagram.com/p/C73Su8NNdfq/}

Μέχρι και η μακιγιέζ της, Ρούλα Σταματοπούλου, τις σχολίασε, με την ίδια να απαντά «Αφού ξέρεις, μόλις με κάψει ο ήλιος εμφανίζονται ακόμα».

{https://www.instagram.com/p/C35Ok6xMrGU/?img_index}

1_213.png

Όμορφη με ή χωρίς μακιγιάζ η Ελένη μοιράστηκε αμέσως μετά ακόμη μία φωτογραφία με πιο... επαγγελματικό look πάντως. Εντυπωσιακή με έντονο βάψιμο, το λευκό της φόρεμα, τα maximal σκουλαρίκια και το παιχνιδιάρικο (μονίμως) βλέμμα της και στη λεζάντα μία ατάκα που μας θύμισε Μαρία Αλιφέρη. «Σας αγαπώ»!

{https://www.instagram.com/p/C73wVwEtOh_/}

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αυτός ο συνειρμός. Η Ελένη Μενεγάκη χρησιμοποιεί την έκφραση αυτή πολύ συχνά για τους διαδικτυακούς της φίλους και έχουμε ξανασυνδέσει τις δύο γυναίκες.

{https://www.instagram.com/p/B6213vAp63F/}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.06.2024 - 15:01