Βούλα Πατουλίδου: Η απίστευτη απάντηση του γιου της όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει κάποιον Ολυμπιονίκη

01.03.2024
Βούλα Πατουλίδου: Η απίστευτη απάντηση του γιου της όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει κάποιον Ολυμπιονίκη

Η Βούλα (Παρασκευή) Πατουλίδου είναι η πρώτη γυναίκα χρυσή Ολυμπιονίκης στην Ελλάδα. Ήταν μέλος της ολυμπιακής ομάδας στίβου σε πέντε Ολυμπιάδες (1988, 1992, 1996, 2000, 2004), όμως στις 5 Αυγούστου του 1992, κατέκτησε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στη Βαρκελώνη στα 100 μ. εμπόδια με επίδοση 12.64, φωνάζοντας: Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!, ρήση που έμεινε στην ιστορία

{https://www.youtube.com/watch?v=EuF0Ig0_H2E&ab_channel=epanastasiii}

Καλεσμένη στην εκπομπή "Μπαμπά-δες" στην ΕΡΤ ήταν η Βούλα Πατουλίδου και μοιράστηκε μία ξεχωριστή ιστορία με πρωταγωνιστή τον μοναχογιό της, Γιώργο Ζαρζαβατσίδη, πριν από πολλά χρόνια όμως!

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο! Το ήξερες ότι αυτοί οι διάσημοι κύριοι και κυρίες υπήρξαν συμμαθητές;


Γιώργος Ζαρζαβατσίδης: Αυτός είναι ο άγνωστος γιος της Βούλας Πατουλίδου - Με τι ασχολείται (photos) - Gossip - Athens magazine

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Γιώργος πήγαινε στο νηπιαγωγείο και εκείνη, ως αθλήτρια θα πήγαινε να μιλήσει στο σχολείο του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Όταν ο γιος μου ήταν στο νηπιαγωγείο, θα πήγαινα εγώ να τους μιλήσω για την Ολυμπιακή φλόγα και τις μασκότ. Η νηπιαγωγός έκρινε σωστό να προετοιμάσει τα παιδιά, μεταξύ αυτών και ο γιος μου. Η νηπιαγωγός με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι τους ρώτησε αν ξέρουν κάποιον Ολυμπιονίκη και πετάχτηκε ο γιος μου και είπε τον Κεντέρη. Λέω, "ο γιος μου είπε τον Κεντέρη;”. Ναι μου λέει, και τα υπόλοιπα παιδιά είπαν ότι ξέρουν τη μαμά του Γιώργου, δηλαδή εμένα" αποκάλυψε η Βούλα Πατουλίδου.

"Έρχεται ο γιος μου στο σπίτι, και του λέω, "δεν είπες εμένα για Ολυμπιονίκη;” και μου απαντάει, "έλα ρε μαμά, εσύ είσαι η μαμά μου”" πρόσθεσε, γελώντας.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.03.2024 - 20:17