Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του γιου της, μέσα από το μαιευτήριο

31.12.2023
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του γιου της, μέσα από το μαιευτήριο
Λίγο πριν έρθει το 2024 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρά το 2023 που θα είναι για πάντα μια ιδιαίτερη χρονιά για την ίδια και την οικογένειά της.

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το 2023 και δεν κρύβει τη συγκίνησή της. Αντίθετα, μάλιστα, μοιράζεται τα συναισθήματά της και μια πολύ ξεχωριστή φωτογραφία λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

«2023 Σ´ευχαριστώ», γράφει η παρουσιάστρια. «Γι’αυτές τις στιγμές που με αξίωσες να ζήσω, για αυτά τα συναισθήματα που με έμαθες πως υπάρχουν, για αυτή τη γνωριμία που μου φύλαγες μια ζωή. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ», συνεχίζει και στη φωτογραφία τη βλέπουμε στο κρεβάτι του τοκετού, μόλις έχει γεννήσει τον γιο της τον περασμε΄νο Ιανουάριο.

Baby Boom 2023: Τα διάσημα γεννητούρια της χρονιάς, εντός και εκτός συνόρων

{https://www.instagram.com/p/C1hPPehoglV/}

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν στις 3 Οκτωβρίου σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο (μόλις τους 10 έφτασαν οι καλεσμένοι) και υπό άκρα μυστικότητα, όπως ακριβώς το ήθελαν, έναν μήνα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της παρουσιάστριας και ο Junior που έχει πάρει, στο μεταξύ το όνομα του παππού του, Βλάσσης, γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2022.

Τελευταία τροποποίηση στις 31.12.2023 - 19:06