Κι όμως η Vera Wang είναι 73 ετών: Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας αποκαλύπτει πως καταφέρνει να δείχνει τόσο νεότερη

29.09.2022
Κι όμως η Vera Wang είναι 73 ετών: Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας αποκαλύπτει πως καταφέρνει να δείχνει τόσο νεότερη
Υπάρχουν τόσες πολλές μέθοδοι να χρησιμοποιήσεις για να φαίνεσαι όσο το δυνατόν πιο νέα. Οι ειδικοί προτείνουν να κοιμάσαι αρκετά, να μένεις μακριά από τον ήλιο και να ασκείσαι καθημερινά. Αλλά η 73χρονη σχεδιάστρια μόδας Vera Wang αποκάλυψε μερικές ακόμη συμβουλές για να δείχνεις νεότερη που μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμες όταν φροντίζεις το δέρμα, το μυαλό και το σώμα σου. Η ίδια δεν φαίνεται να γερνάει καθόλου, οπότε τα μυστικά της πρέπει να είναι μοναδικά.

Χρησιμοποιεί baby oil στη μπανιέρα

Η Vera Wang έχει πολλές αλλεργίες, επομένως είναι πολύ προσεκτική με τα είδη των προϊόντων που χρησιμοποιεί. Όταν ήταν νεότερη, η Vera έκανε ντους - αλλά τώρα της αρέσει να κάνει μπάνιο στη μπανιέρα πιο συχνά, ειδικά επειδή την ηρεμεί. Ένα από τα πιο σημαντικά που κάνει είναι να ενυδατώνεται, οπότε το baby oil λειτουργεί πραγματικά γι 'αυτήν όταν πρόκειται να θρέψει και να καταπραΰνει το δέρμα της. Το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα της είναι το αντηλιακό και της αρέσει να χρησιμοποιεί μια ενυδατική κρέμα με SPF 30.

Σάλος με τις πρόσφατες φωτογραφίες της Vera Wang - "Μα τι πίνει; Αίμα;"

Η Vera πιστεύει ότι το να είσαι παραγωγική είναι ένας καλός τρόπος αντιμετώπισης της γήρανσης

Ποτέ δεν σκέφτηκε πραγματικά τη νεότητα κατά τη διάρκεια της περιόδου της στη βιομηχανία της μόδας επειδή συνεργάζεται με «τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο σε καθημερινή βάση». Εξαιτίας αυτού, τις οραματίζεται ως μούσες της και πιστεύει ότι «ίσως ήταν ένας παραγωγικός τρόπος να αντιμετωπίσεις τη γήρανση». Πιστεύει επίσης ότι η γήρανση είναι πολύ παλιομοδίτικη γιατί, στη ζωή, οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να προσπαθούν και να συνεχίσουν να μεγαλώνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Φοράει γαλάζια γυαλιά ηλίου για να προστατεύει τα μάτια της

Στη δουλειά της, η Vera πρέπει να κοιτάζει συνεχώς τις οθόνες του τηλεφώνου, του υπολογιστή και της τηλεόρασής της. Πιστεύει ότι τα γυαλιά που κατασκευάζονται για την προστασία των ματιών σoυ είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη σωτηρία της ίριδας και της κόρης και δηλώνει «πρέπει να προσέχουμε γιατί η ζημιά θα μας φτάσει τελικά». Η Vera κατέχει επίσης μια συλλογή με περισσότερα από χίλια ζευγάρια γυαλιών ηλίου από το 1973, όταν ήταν συντάκτρια αξεσουάρ στη Vogue.

Η ρουτίνα άσκησής της περιλαμβάνει ποδήλατο και γκολφ

Η Vera θέλει να διατηρεί τη γυμναστική ελαφριά και γρήγορη και δεν σηκώνει βάρη που είναι βαρύτερα από 2 ή 3 κιλά, κάτι που της παίρνει συνολικά 5 λεπτά. Η άσκησή της είναι η ποδηλασία και της αρέσει να κάνει ποδήλατο στη γειτονιά της όποτε έχει ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο, δεν της αρέσει πολύ να γυμνάζεται. Γι' αυτό προτιμά να παίζει γκολφ και ισχυρίζεται ότι είναι «κακή αλλά ενθουσιώδης».

Η Vera δεν έχει αφαιρέσει το junk food από το μενού της

Η κουζίνα της Vera αποτελείται από δύο τηλεοράσεις, έναν καταψύκτη παγωτού, ένα ψυγείο με αναψυκτικά και ένα ψυγείο με υγιεινά προϊόντα. Τρώει επίσης junk food: «Τρώω πολλά McDonald's. Θα προσθέσω και το Oreo McFlurry». Μια φορά που έκανε γυρίσματα για μέρες με την ομάδα της, έτρωγε ένα μεσημεριανό γεύμα McDonald's κάθε μέρα. «Ξέρω ότι οι άνθρωποι λένε ότι όλα αυτά είναι κακά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι. Δεν είναι πολύ χειρότερα από πολλά άλλα πράγματα εκεί έξω». Τέλος, η Vera Είναι επίσης μεγάλη θαυμάστρια των Dunkin Donuts. Kαι εμείς (αλλά δεν είμαστε η Vera)!