Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε συνέντευξη στην "Ελένη" στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης (βίντεο)

29.09.2022
Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε συνέντευξη στην "Ελένη" στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης (βίντεο)
"Ήταν κάτι που συνέβη από πολύ μεγάλη χαρά και επιθυμία αλλά όχι με τόση ευκολία" - Δες το βίντεο

Καλεσμένη στην "Ελένη" βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη, κάνοντας την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μιλώντας για το πως βιώνει την περίοδο αυτή.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής περιμένουν το πρώτο τους παιδί και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι

Για το ότι άργησε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της δήλωσε: "Είχα αυτές τις δυσκολίες που δεν το ήξερα. Δεν είχα φίλες που να έχουν εμετούς, ανακατωσούρες, ζαλάδες. Σας έβλεπα εδώ τη Λάουρα Νάργες που είχε έρθει και έλεγα γιατί δεν λέμε πιο συχνά ότι είναι τόσο περίεργα στην αρχή; Ήμουν άρρωστη τέσσερις μήνες σχεδόν με γαστρεντερίτιδα. Λούφαξα με αυτό. Ήταν κάτι που συνέβη από πολύ μεγάλη χαρά και επιθυμία αλλά όχι με τόση ευκολία. Οπότε αυτά σε κρατούν μαζεμένη. Ήμουν από τις γυναίκες που αυτόν τον προληπτικό έλεγχο υπογονιμότητας ωραία θα ήταν να ήξερα να τον κάνω στα 25 μου. Στα 33 μου κατάλαβα ότι δεν θα είναι ένας ομαλός δρόμος και να πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα και να λύσουμε κάποια θέματα".

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτό είναι το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται είπε: "Μου ήρθαν πληροφορίες που ήταν παραπανίσιες για την κατάσταση. Καταλαβαίνω ότι οι γυναίκες δεν έχουν πάρει ενδεχομένως από το περιβάλλον τους την υποστήριξη ότι τα κατάφεραν σε μία δυσκολία. Επειδή έρχεται το μωρό, και άπαξ κι αν είναι υγιές, σου λένε 'ε, καλά τώρα, είχες μία τραυματική εμπειρία τοκετού, αλλά κοίτα τώρα πως είναι εκεί το παιδί'. Η άλλη το έχει ζήσει, θέλει κάποιον να της πει συγχαρητήρια, είσαι δυνατή".

Για το τι είναι εκείνο που την έκανε να θέλει να γίνει μητέρα, η ίδια αποκάλυψε: "Είναι ξεκάθαρα ο Ίαν. Δεν μπορώ να το σκεφτώ αλλιώς. Και στα κομμάτια της ψυχοθεραπείας της δικιάς μου, ανά τα χρόνια το συζητούσα αυτό το κομμάτι και έλεγα συνέχεια ότι έχω φοβερό σεβασμό για τις γυναίκες που σου λένε κάποια στιγμή ότι θα το κάνω μόνη μου. Φοβερό σεβασμό γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι το συναίσθημα χωρίς να το μοιράζεσαι με κάποιον άλλον, δηλαδή πακέτο. Είναι πολύ δύσκολο, οπότε έγινε ξεκάθαρα ότι είδα στα μάτια του και τον τρόπο του ότι είναι πολύ έτοιμος και πολύ εκεί, πολύ διαθέσιμος συναισθηματικά να δώσει, ενώ δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Δεν έγινε επειδή είμαστε μια πενταετία μαζί και είπαμε μήπως πάμε σε μία επόμενη κατάσταση. Είμαστε δύο χρόνια. Γνωριζόμασταν και από πιο πριν και τον είδα και σε βασικές αλλαγές του. Νιώθω πολύ ωραία. Μπήκα στον έβδομο και πήρα μια ανάσα".