Baby Boom: Οι διάσημες εγκυμοσύνες της ελληνικής σόουμπιζ για το καλοκαίρι του 2022

01.08.2022
Baby Boom: Οι διάσημες εγκυμοσύνες της ελληνικής σόουμπιζ για το καλοκαίρι του 2022
Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη αντιληφθήκαμε ότι είναι αρκετά τα μωρά που αναμένονται τους επόμενους μήνες για εκπροσώπους της εγχώριας σόουμπιζ και ετοιμάσαμε έναν χαρούμενο κατάλογο με τις "υψηλές" αφίξεις!

Στις 6 Μαΐου και ύστερα από έντονη φημολογία η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι αποκάλυψαν με μία ανάρτηση ότι θα γίνουν γονείς, ενώ λίγο αργότερα φανέρωσαν και το φύλο του μωρού που περιμένουν τον Οκτώβριο. Ένα αγοράκι, λοιπόν, έρχεται για το ζευγάρι που την πρώτη Ιουλίου συμπλήρωσε έναν χρόνο σχέσης και ετοιμάζεται για τον γάμο και την άφιξη του πρώτου τους παιδιού.

Η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι επίσης έγκυος και σε δύο μήνες θα κάνει τον σύντροφό της, σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο, για πρώτη φορά πατέρα. Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει δημόσια για τις χαρές του, όμως ο Πάνος Ιωαννίδης -ο οποίος, παρεμπιπτόντως, έγινε πατέρας πριν από λίγο καιρό- αποκάλυψε ότι το μωράκι που έρχεται θα είναι αγοράκι.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ περιμένουν σε λίγους μήνες το δεύτερο παιδάκι τους. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δημοφιλής σεφ, ο Αχιλλέας τους θα έχει σύντομα μια αδελφούλα.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς επίσης θα δώσουν στον γιο τους ένα αδελφάκι. Η ηθοποιός έκανε την ευχάριστη ανακοίνωση τον Ιούνιο και απο εκείνη τη στγμή έχει μοιραστεί αρκετές χαρούμενες οικογενειακές στιγμές (των τριών, περιμένοντας το τέταρτο μέλος!)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου περιμένει, επίσης, το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε η ίδια με ένα story όπου την είδαμε να χαϊδεύει την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της. Από εκείνη τη στιγμή μοιράστηκε και ένα υπερηχογράφημα αλλά επιπλέον πληροφορίες, όπως, για παράδειγμα την ταυτότητα του πατέρα, δεν έδωσε! Με το καλό!

Το τρίτο τους παιδί περιμένουν και ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός τον περασμένο Μάιο, λίγο πριν ολοκληρωθεί και η συμμετοχή του στην σειρά "Σασμός" και αυτό τον καιρό η οικογένεια απολαμβάνει τις διακοπές μέχρι να προστεθεί και το νέο μέλος.

Ακόμη μία "διάσημη" εγκυμοσύνη αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Με το καλό!

Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση ήταν για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία δεν μπορουσε να κρύψει την ευτυχία της στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Ίαν Στρατή. Οι πρώτοι μήνες φαίνεται ότι ήταν δύσκολοι, εξ ου και δεν μοιράστηκαν τα νέα νωρίτερα, όμως τώρα, όλα είναι καλά και η "υψηλή άφιξη" αναμένεται με χαρές.

Όσο για τις φήμες που θέλουν έγκυο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μάλλον παραμένουν αβάσιμες, αν κρίνουμε από την πιο πρόσφατη ανάρτησή της, στην οποία ποζάρει περιχαρής με την τελείως φλατ κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο!