Jeff Bridges - Susan Geston: Ένας γάμος που κρατάει 45 χρόνια και ξεκίνησε από μια απόρριψη

20.07.2022
Jeff Bridges - Susan Geston: Ένας γάμος που κρατάει 45 χρόνια και ξεκίνησε από μια απόρριψη
Όλα ξεκίνησαν στα γυρίσματα μιας κινηματογραφικής ταινίας το 1975. Όταν ο ηθοποιός Jeff Bridges γνώρισε τον έρωτα της ζωής του στα γυρίσματα του Rancho Deluxe στη Μοντάνα.

Στο podcast SmartLess, ο Jeff αποκάλυψε τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο γνώρισε τη σύζυγό του Susan Geston και την ιστορία που κάνει τον 45χρονο γάμο τους να ακούγεται ακόμα καλύτερα από σενάριο ρομαντικής ταινίας.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μια σερβιτόρα στη Μοντάνα τράβηξε το βλέμμα του σταρ. Ακόμη και με δύο μαυρισμένα μάτια και μια σπασμένη μύτη, ο Jeff δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το βλέμμα του από ένα κορίτσι που λεγόταν Susan και μετά από πολλά βλέμματα, τελικά βρήκε τα κότσια να της ζητήσει να βγουν. Η απάντησή της; «Όχι...είναι μια μικρή πόλη. Ίσως σε δω κάπου γύρω». Ακόμα όμως και μετά από την απόρριψη, παρέμεινε ξετρελαμένος για τη μέλλουσα σύζυγό του.

Ο διάσημος ηθοποιός πρέπει να έκανε κάτι σωστά γιατί σε μια συνέντευξη στο OWN, αποκάλυψε τη γλυκιά ιστορία των αντισυμβατικών σχεδίων του γάμου τους. Αφού γνωρίστηκαν περισσότερο αλλά ο Jeff δίσταζε να κάνει το μεγάλο βήμα, η Susan του αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμη να παντρευτεί και να κάνει παιδιά είτε με είτε χωρίς τον Jeff.

Eκείνη ήταν η στιγμή που ο ηθοποιός αποφάσισε ότι «δεν μπορεί να αφήσει αυτή τη γυναίκα να του φύγει» και όπως αποκάλυψε αργότερα: «Μετά από δύο χρόνια αναποφασιστικότητας, τελικά πήρα το θάρρος να ζητήσω από τη Sue να με παντρευτεί, με την κρυφή διαβεβαίωση στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα πάντα να πάρω διαζύγιο. Δόξα τω Θεώ, τελικά τα κατάφερα με το πρόγραμμα».

Δέκα χρόνια μετά τον γάμο τους, ο Jeff έλαβε ένα ειδικό δώρο από τον διευθυντή μακιγιάζ που ήταν στα γυρίσματα του Rancho Deluxe. Τότε ήταν που είδε για πρώτη φορά αυτό που θεωρεί «το πιο πολύτιμο απόκτημά» του—μια φωτογραφία της πρώτης φοράς που μίλησε με τη σύζυγό του, Susan.

«Μου δείχνει έναν άλλον τρόπο για να βλέπω κάτι. Το κάνουμε τόσο καιρό και νοιαζόμαστε τόσο πολύ ο ένας για τον άλλον, που η σχέση μας είναι ότι πιο πολύτιμο και για τους δυο μας», αποκάλυψε ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο Good Housekeeping.

Μετά την πρόσφατη μάχη του με το λέμφωμα και τον Covid, η Susan είναι πάντα ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Jeff. Με το νεότερο project του, τη σειρά The Old Man, είμαστε σίγουρες ότι η Susan είναι δίπλα του και τον καμαρώνει.

Jeff Bridges: Αγνώριστος, αλλά με την καλύτερη διάθεση στέλνει το δικό του μήνυμα