David Beckham: Η ζαβολιά που έκανε με την κόρη του, Harper Seven και το πόστ στο Instagram: «Μην το πεις στη μαμά!»

16.06.2022
David Beckham: Η ζαβολιά που έκανε με την κόρη του, Harper Seven και το πόστ στο Instagram: «Μην το πεις στη μαμά!»
Να μοιράζεσαι γέλια και να φτιάχνεις αναμνήσεις, αυτό είναι το νόημα των ραντεβού μπαμπά-κόρης! Ο David Beckham πέρασε πρόσφατα λίγο χρόνο με τη δεκάχρονη κόρη του Harper Seven και το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, αποτυπώνει με τον πιο γλυκό τρόπο την ιδιαίτερη μέρα τους.

Το βίντεο ξεκινά με τον Άγγλο πρώην ποδοσφαιριστή να κοιτάζει την κάμερα. Φοράει γυαλιά ηλίου και μπορείς να δεις πίσω του τον φωτεινό μπλε ουρανό και δέντρα γεμάτα με κόκκινα λουλούδια. Ο Beckham, λέει, «Λοιπόν ήρθαμε στο Chic της Βενετίας, έτσι δεν είναι Harper;» Εκείνη απαντά: «Ναι!»

«Και τι αγοράσαμε στη Βενετία, Harper;» ρωτάει ο Beckham. Στη συνέχεια μετακινεί την κάμερα για να δείξει την Harper, η οποία φοράει ένα αμάνικο φορεματάκι και ένα ψάθινο καπέλο με ένα ζωγραφισμένο πρόσωπο κουνελιού. Η Harper χαμογελά και τραβάει τα κορδόνια του καπέλου της, κάνοντας τα αυτιά του κουνελιού να χορέψουν και τον μπαμπά της να γελάσει. Στο ένα χέρι της, κρατά ένα κιτρινόλευκο χωνάκι παγωτού. Φαίνεται απόλυτα ευχαριστημένη!

Ο David Beckham έχει γενέθλια και η Victoria του κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση

Ο Beckham συνεχίζει: «Και τι ώρα είναι για παγωτό το πρωί;» Η Harper φέρνει το χωνάκι στο στόμα της για να δαγκώσει και απαντά: «Eίναι 9». Διευκρινίζει, «9 το πρωί, Ουάου». Πρέπει να παραβιάσεις τους κανόνες όταν είσαι έξω με τον μπαμπά σου!

«Σςςςςςςςςςςς μην το πείς στη μαμά ότι τρως στις 9 το πρωί παγωτό», έγραψε ο Beckham στη λεζάντα της φωτογραφίας, συνεχίζοντας «Συγγνώμη μαμά @victoriabeckham δημιουργώ σπέσιαλ αναμνήσεις με την #HarperSeven».

Η μαμά πάντα το ανακαλύπτει (ειδικά όταν ταγκάρονται οι παρανομίες στο Instagram!) και η Victoria σχολίασε το χαριτωμένο βίντεο. Η ιδρύτρια της Victoria Beckham Beauty, η οποία έχει επίσης τους γιους Brooklyn, Romeo, και Cruz μαζί με τον Beckham, έγραψε: «Έφερες στη μαμά ένα από αυτά τα καπέλα στο σπίτι;!;!» Δεν φαίνεται καθόλου στενοχωρημένη για την πρωινή κατανάλωση ζάχαρης και προσθέτει: «Σας αγαπώ και τους δύο πάρα πολύ!!! Ο σπέσιαλ χρόνος με τον μπαμπά είναι το παν!!!».

Victoria Beckham: "Προτιμώ να πεθάνω παρά να φορέσω αυτά τα παπούτσια"