Ο Ryan Gosling είναι ο Ken της Barbie και βρίσκεται στην Ελλάδα

16.06.2022
Ο Ryan Gosling είναι ο Ken της Barbie και βρίσκεται στην Ελλάδα
Η πρώτη φωτογραφία από τη ροζ ταινία της Barbie για τον δημοφιλή ηθοποιό, ο οποίος αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στη χώρα μας, είναι γεγονός.

Δύο μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης φωτογραφίας της πρωταγωνίστριας, Margot Robbie, έχουμε εικόνα και του κινηματογραφικού της ταιριού. Ο Ryan Gosling έβαψε ξανθά τα μαλλιά του, τόνισε τους κοιλιακούς του, άσπρισε τα δόντια του και έγινε ο Ken της για την ταινία που αναμένεται στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου του 2023.

Και τις ώρες που η εικόνα αυτή κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο διάσημος γόης βρίσκεται στην Ελλάδα -και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο- μαζί με τη σύζυγό του, Eva Mendes.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει αποκλειστικά το asisters.gr βλέπουμε το ζεύγος σε ταβέρνα του νησιού, με την πλάτη στον κόσμο. Προφανώς, η προσπάθεια να μην γίνουν αντιληπτοί δεν στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Εμείς θα περιμένουμε νεότερα τόσο από το μέτωπο της ταινίας, όσο και από αυτό των ελληνικών διακοπών των διασήμων που, όπως φαίνεται, ξεκίνησαν δυναμικά.