Jennifer Lopez: Το νέο της μανικιούρ είναι αφιερωμένο στον Ben Affleck

01.06.2022
Jennifer Lopez: Το νέο της μανικιούρ είναι αφιερωμένο στον Ben Affleck
Ένα μοναδικό statement αγάπης, από τον nail artist Tom Bachik

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια που έχουμε δει εδώ και χρόνια, Μάλιστα, το ζευγάρι η pop star είναι τόσο ερωτευμένη που έκανε ένα εντυπωσιακό αφιερωμένο στον αγαπημένο της, που ταιριάζει πολύ και με το δαχτυλίδι αρραβώνων της. Ο nail artist, Tom Bachik, που δημιούργησε το σχέδιο, μοιράστηκε μια φωτογραφία με το μανικιούρ, που περιλαμβάνει ένα χρυσό σταυρό με το 'B' για το όνομα του Affleck και το 'J' για την Lopez.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ετοιμάζονται για γάμο αυτό το καλοκαίρι;

Το σχέδιο έγινε στο νύχι του δαχτύλου που η Lopez φοράει το μονόπετρο με το πράσινο διαμάντι που της έδωσε ο 49χρονος ηθοποιός και περιλαμβάνει και μια χρυσή καρδιά. Η Lopez, λίγο μετά τον αρραβώνα τους είχε γράψει στην ιστοσελίδα της για το χρώμα του δαχτυλιδιού της: "Πάντα έλεγα ότι το πράσινο χρώμα είναι το τυχερό μου χρώμα. Μάλλον θυμάστε και ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα” είχε γράψει, αναφερόμενη στο Versace φόρεμα που είχε φορέσει το 2000 στα βραβεία Grammy.

Η Jennifer Lopez φόρεσε το μπικίνι της - Ζαλίζει το κορμί της στα 52 της χρόνια

"Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου που έγιναν απίστευτα πράγματα ενώ φορούσα πράσινα”, πρόσθεσε η ίδια. Παλιότερα, η Lopez είχε φορέσει κι ένα κολιέ με το όνομα 'BEN' στο Portofino της Ιταλίας όπου είχε ταξιδέψει μαζί του.