Αθηνά Οικονομάκου: Οικογενειακή εξόρμηση στην πατρίδα της

19.02.2022
Αθηνά Οικονομάκου: Οικογενειακή εξόρμηση στην πατρίδα της
Ονειρεμένος καιρός για εκδρομή αυτή το Σαββατοκύριακό και η ελληνίδα ηθοποιός με τον σύζυγό της, τα παιδιά τους και την παρέα τους ταξίδεψαν στο Γύθειο της Μάνης.

Λατρεύει την πατρίδα της η Αθηνά Οικονομάκου και την επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία. Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, βρήκε την ίδια, τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τον Μάξιμο και τη Σιέννα στο πανέμορφο Γύθειο και, φυσικά, είχαμε και τις ανάλογες αναρτήσεις στο timeline και στα stories της.

Τα αγόρια μπήκαν στο νερό και τα κορίτσια τους καμάρωναν από το σημείο που σκάει το κύμα!

Μαζί τους στην εξόρμηση αυτή και η κολλητή φίλη της Αθηνάς, Εύη Πρεβενά, η οποία είναι μία από τις τρεις νονές του Μάξιμου. Ο νεαρός κύριος Μιχόπουλος γεννήθηκε στις 14/3/2018 και βαφτίστηκε τον Οκτώβρη του ίδιου χρόνου και συγκεκριμένα στις 6 του μήνα, τη μέρα, δηλαδή που οι γονείς του γιόρταζαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους -του θρησκευτικού, δηλαδή, γιατί με πολιτικό είχαν παντρευτεί ήδη νωρίτερα.

Το δεύτερο παιδί της οικογένειας, η μικρή Σιέννα γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 2021 και ακόμη δεν έχει βαφτιστεί. Προφανώς αυτό θα έχει προγραμματιστεί για τους ερχόμενους μήνες. Με το καλό!