Η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο της και ναι, είναι αυτό που νομίζεις

25.01.2022
Η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο της και ναι, είναι αυτό που νομίζεις
Σε λίγους μήνες η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Αγοράκι θα είναι το πρώτο παιδί της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση και του συζύγου της, Βύρωνα Βασιλειάδη και, όπως αποκάλυψε μέσα από την τελευταία της ανάρτηση, θα πάρει το όνομα που διάσημου παππού της.

«Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους).Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε 🙏🏻❤️» γράφει, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα πλάι σε μια φωτογραφία της κοιλίτσας της που μοιράστηκε η νεαρή μέλλουσα μανούλα με την οποία θέλησε να εξηγήσει γιατί έχει "εξαφανιστεί" από τα social media τον τελευταίο καιρό.

«Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική», γράφει σε άλλο σημείο και ιδού η ανάρτηση ως είχε.

Εριέττα και Νίκος Κούρκουλος

Η σχέση της Εριέττας με τον πατέρα της ήταν πολύ ζεστή. Ήταν 13 ετών όταν τον "έχασε" και σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο gonimotita.gr εξήγησε πώς την είχε προετοιμάσει ο ίδιος γι΄αυτό:

«Εγώ, όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, ήμουν 6 χρονών και ο αδερφός μου ακόμα μωράκι. Στην αρχή δεν μου εξήγησαν τι συμβαίνει. Δε μου είπαν δηλαδή ότι ῾῾ο μπαμπάς έχει καρκίνο῾῾. Καταλάβαινα απλά ότι ήταν άρρωστος λόγω των συχνών επισκέψεών του στο νοσοκομείο. Κάποια περίοδο μάλιστα, μετακομίσαμε στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει εκεί τις θεραπείες του και χρειάστηκε να μας βγάλουν από το σχολείο για αρκετούς μήνες.
Ευτυχώς ο πατέρας μου, με τον οποίο είχαμε πολύ στενή σχέση, ήταν ένας άνθρωπος που μου μιλούσε πολύ. Μου μίλαγε από μικρή, σαν να ήμουν ενήλικας. Σε ό,τι αφορά την ασθένειά του, με προετοίμασε με τον τρόπο του για το τι θα μπορούσε να συμβεί. Για το ότι υπήρχε πιθανότητα να είναι απών δηλαδή, όταν εγώ θα μεγάλωνα. Άρχισε από νωρίς να μου βάζει αυτήν την ιδέα»