Σασμός: Σήμερα ο γάμος της Θοδώρας και η δολοφονία του Πετρή - Από αύριο όλα θα είναι διαφορετικά [Sneak Preview]

24.01.2022
Σασμός: Σήμερα ο γάμος της Θοδώρας και η δολοφονία του Πετρή - Από αύριο όλα θα είναι διαφορετικά [Sneak Preview]
Ιδού μια πρώτη γεύση του τι θα δούμε στο σημερινό, πολύ κρίσιμο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Alpha.

Έχουμε διαβάσει γι' αυτό εδώ και πολύ καιρό αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το δούμε στην οθόνη. Σήμερα είναι η μέρα που θα δούμε να εξελίσσονται παράλληλα ο γάμος της Θεοδώρας με τον Γιώργη και η δολοφονία του Πέτρου από το χέρι του Αστέρη.

Ιδού πώς θα εξελιχθεί η σημερινή δράση καρέ καρέ...

Ο Αστέρης λέει στον Μαθιό ότι χώρισε με την Αργυρώ γιατί του είπε ψέματα και κατηγορεί τον Πέτρο για φονιά. Ο Μαθιός προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Εκείνος ξέρει, αλλά δεν φτάνει την αποκάλυψη μέχρι το τέλος, για ευνόητους λόγους.

Η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα είναι στο σπίτι και μπαίνει μέσα ο Αστέρης που ψάχνει τον Πέτρο. Η Μαρίνα τον ρωτάει τι συμβαίνει κι εκείνος της λέει να σταματήσουν τα ψέματα.

Μετά την επίσκεψη του Αστέρη στο σπίτι της Μαρίνας, η Μαρίνα παίρνει τηλέφωνο τον Πέτρο, για να τον προειδοποιήσει.

Στο μεταξύ ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη φέρνει χαρές στην Άνω Ποριά και σχεδόν όλοι οι κάτοικοι ζουν στους ρυθμούς αυτού του χαρμόσυνου γεγονότος.

Η είδηση της δολοφονίας του Πέτρου Βρουλάκη, ομως, πέφτει σαν βόμβα ισοπεδώνοντας χαρές κι ελπίδες. Τραγικές φιγούρες η μάνα του, η γιαγιά του και η αδελφή του οι οποίες στο άκουσμα της είδησης καταρρέουν. Οι υποψίες πέφτουν στον Μαθιό καθώς το αυτοκίνητό του βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος. Ο Μαθιός όμως έχει άλλοθι, ενώ αντιθέτως ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως άλλωστε και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού, που δεν είναι άλλος από τη Σεμίνα. Η κοπέλα είδε τον αγαπημένο της να πεθαίνει μπροστά στα μάτια της.