Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και δεύτερη καταγγελία κατά του πρώην -πια- μέλους των «Ράδιο Αρβύλα»

14.12.2021
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και δεύτερη καταγγελία κατά του πρώην -πια- μέλους των «Ράδιο Αρβύλα»
Νέο μέτωπο στο σκάνδαλο που ξέσπασε χθες. Θα υπάρξουν, άραγε, κι άλλα;

Με την είδηση, για τις καταγγελίες εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου από πρώην σύντροφό του για διαρροή πορνογραφικού υλικού χωρίς τη συγκατάθεσή της, ακόμη νωπή στ' αυτιά μας σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας ακόμη μία.

Η τραγουδίστρια των OCEANDVST, Chrysa, μοιράστηκε τη δική της εμπειρία μέσα από stories στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η νεαρή κοπέλα, της οποίας το συγκρότημα, για την ιστορία, είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» μετά την άσχημη εμπειρία με τον Παναγιωτόπουλο, τόνισε πως το περιστατικό συνέβη πριν από χρόνια, όταν ήταν ανήλικη, όμως φοβόταν να μιλήσει ως τώρα.

Ιδού οι αναρτήσεις της μέσα από τις οποίες αφηγήθηκε τη δική της ιστορία.

Το χρονικό της ιστορίας

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από δημοσίευση του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη στο Instagram που αναπαράχθηκαν στο Twitter και από εκεί και πέρα "πήραν φωτιά". Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο παρουσιαστής διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Όταν το αντιλήφθηκε, η κοπέλα του ζήτησε πολλές φορές να κατεβάσει το υλικό. Εκείνος δεν το έκανε και εκείνη κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Ο Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της όχι μόνο να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί. Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, ανέτρεψε την πρότασή του και της είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, κόβοντας κατ' αυτόν τον τρόπο κάθε επικοινωνία μαζί της.

Η τοποθέτηση των Κανάκη, Σερβετά και Κιούση

Φανερά λυπημένοι, θυμωμένοι... αμήχανοι μπροστά σε όλα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας ήταν οι υπόλοιποι τρεις της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» δήλωσαν προδομένοι από τις αποκαλύψεις τονίζοντας πως δεν είχαν ιδέα (γεγονός για το οποίο αμφισβητήθηκαν και αμφισβητούνται ακόμη έντονα, δημοσίως) ενώ αμέσως ενημέρωσαν πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν αποτελεί πια μέλος τους. Στάθηκαν δε από την αρχή και με κάθε τρόπο στο πλευρό της κοπέλας που έκανε τη μήνυση στον μέχρι πρότινος συνεργάτη τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μέσω της εκπομπής "Το Πρωινό" επέλεξε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να δημοσιοποιήσει την πρώτη του απάντηση σε όλο αυτό που έχει συμβεί και το έκανε ως εξής:

"Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα".

Και φυσικά, η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη με το μέλλον των Αρβύλα να διαγράφεται αβέβαιο!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 13:08