Σάκης Ρουβάς σε Κάτια Ζυγούλη: «Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα...»

15.11.2021
Σάκης Ρουβάς σε Κάτια Ζυγούλη: «Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα...»
Μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση που συγκινεί!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ και μαζί από το 2004.

Οι ίδιοι έχουν παραδεχτεί ότι από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν ένιωσαν αυτό το κάτι διαφορετικό και ενώ εκείνη δεν ήθελε να παντρευτεί, τελικά, ύστερα από τη γέννηση των τεσσάρων παιδιών τους, αποφάσισαν και έκαναν τον μεγάλο βήμα.

«Υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Μόλις συναντήθηκαν τα βλέμματά μας έγινε κάτι μαγικό. Σαν να διάβασα όλο τον ψυχισμό της. Ένιωσα αμέσως ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου… Στην αρχή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα μέχρι να δεθούμε… Η Κάτια δεν ήθελε παιδιά. Εγώ είχα δηλώσει ότι θέλω πέντε. Μετά από τέσσερις καισαρικές δε θα διακινδυνεύαμε κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερός και ευγνώμων», είχε εξομολογηθεί μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη γυναίκα της ζωής του ο Σάκης.

Οι δυο τους μοιράζονται συχνά λόγια αγάπης και δημόσια και χθες είχαμε το πιο πρόσφατο "χτύπημα" από τον Σάκη, ο οποίος μοιράστηκε δυο πολύ τρυφερές φωτογραφίες στις οποίες κάθεται στα πόδια της Κάτιας και της εξομολογείται τον έρωτά του.

«Σε ευχαριστώ για την καθημερινότητα, για τις δύσκολες στιγμές που τις κάνεις εύκολες, για το πρωινό σου χαμόγελο και τη γλυκιά σου καληνύχτα.
Πόσο τυχερός είμαι, που η ζωή μου έφερε εσένα...❤@katiazygouli» γράφει ο Σάκης και ιδού:

Η οικογένεια Α

Τέσσερα παιδιά έχουν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Τέσσερα παιδιά για τα οποία έχουν επιλέξει ονόματα που ξεκινούν από "Α" (όπως και τα δικά τους, Αναστάσιος και Αικατερίνη). Άναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας, λοιπόν.