8 αστέρες του Hollywood αποκαλύπτουν τα μυστικά -και πολύ παράξενα- "ταλέντα" τους [video]

27.02.2022
8 αστέρες του Hollywood αποκαλύπτουν τα μυστικά -και πολύ παράξενα- "ταλέντα" τους [video]
Μερικoί από τους αγαπημένους stars είναι ευλογημένοι με ταλέντα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό και είναι εξίσου εντυπωσιακά με αυτά που γνωρίζεις ήδη ότι έχουν. Αυτοί οι 8 celebrities θα σε ξετρελάνουν απόλυτα.

Selena Gomez

Αυτό το κόλπο απαιτεί έναν συντονισμό ματιού-στόματος και η Gomez το έχει καταφέρει. Η τραγουδίστρια μπορεί να πετάξει στον αέρα την τσίχλα που μασάει και να την πιάσει ξανά με το στόμα της. Δες το στο 2: 40 του βίντεο.

Taylor Swift

Μπορεί να είναι λίγο αποκρουστικό αλλά αυτή η ποπ σταρ είναι υπερευλίγιστη και μπορεί να γυρίσει σαν λάστιχο και τους δύο αγκώνες της. Αν θες να την παρακολουθήσεις να το κάνει, πήγαινε το βίντεο στο 3:37.

Ariana Grande

Είναι άλλο πράγμα να είσαι πολύ καλή τραγουδίστρια και άλλο να μπορείς να μιμείσαι κάθε τραγουδιστή στον πλανήτη. H Grande είναι μίμος παγκόσμιας κλάσης, που μιμείται τέλεια τις Celine Dion, Christina Aguilera, Britney Spears.

Kendall Jenner

Κατά τη διάρκεια των «73 ερωτήσεων με τη Vogue», η Kendall Jenner αποκάλυψε ότι είναι κάτι παραπάνω από μοντέλο. Είναι και τιτιβίστρια. Δες το βίντεο στο σημείο 5:47 για να καταλάβεις.

Hailey Baldwin

Αυτό το κρυφό ταλέντο κάνει την Baldwin τη ψυχή του οποιουδήποτε πάρτι. Το μοντέλο μπορεί να ανοίξει ένα μπουκάλι μπύρα με τα δόντια της. Δείτε την να το κάνει στο σημείο 4:47.

Zendaya

Αυτή η σταρ μπορεί να τραγουδήσει, να χορέψει και να ερμηνεύσει, αλλά τίποτα δεν είναι πιο εντυπωσιακό από την περίεργη ικανότητά της να τρώει παγωτό με τα δόντια της. Παρακολούθησε τη Zendaya να τρώει το παγωτό με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Justin Bieber

Ο Bieber μπορεί να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ σε δύο λεπτά και καλύτερα να τον δεις για να το πιστέψεις. Παρακολούθησέ τον στο 5:34.

Beyoncé

Ως πολύπλευρη καλλιτέχνιδα που σαρώνει στη σκηνή, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Beyoncé μπορεί να κουνηθεί περισσότερο από ότι κάνει με τους γοφούς της. Μπορεί να σταυρώσει τα μάτια της, μετά να τα κουνήσει χωριστά (ενώ είναι σταυρωμένα), να κουνήσει τα αυτιά της και να ανοίξει τα ρουθούνια της με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Εd Sheeran

Αν νομίζεις ότι είναι εντυπωσιακό να χωρέσεις μερικά καραμελάκια στο στόμα σου, ετοιμάσου να εκπλαγείς από τα 55 Maltesers που ο Ed Sheeran μπορεί να στριμώξει στο στόμα του. Παρακολούθησέ τον να το κάνει στο 3:56.