Madonna: Καπνίζει μαριχουάνα και δηλώνει ερωτευμένη με τον 27χρονο χορευτή της

26.04.2021
Madonna: Καπνίζει μαριχουάνα και δηλώνει ερωτευμένη με τον 27χρονο χορευτή της
"Πως να εξηγήσω, αυτό που νιώθω;"

Δεν είναι λίγες οι φορές που η βασίλισσα της ποπ μουσικής, Madonna, μας έχει απασχολήσει με τις εκκεντρικές της πράξεις και αναρτήσεις στα social media. Τώρα, στα 62 της χρόνια, η ίδια δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον νέο της σύντροφο και χορευτή, τον 27χρονο Allamalik Williams.

Η Jennifer Aniston πόζαρε topless για την Ημέρα της Γης

Απότι φαίνεται, η 35ετής διαφορά ηλικία δεν αποτελεί πρόβλημα για το ζευγάρι, αν και αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια κάνει σχέση με νεαρό χορευτή της.

Angelina Jolie: Μιλά για το πώς ο χωρισμός της με τον Brad Pitt επηρέασε την καριέρα της

Σε μια νέα ανάρτηση της, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο με φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τον αγαπημένο της με αφορμή τα γενέθλια του, στις οποίες φιλιούνται και καπνίζουν μαριχουάνα. "Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου. Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια… Πως να εξηγήσω, αυτό που νιώθω;" γράφει η ίδια.

Η Madonna έκανε τον πρώτο της γάμο το 1985 με τον Sean Penn, με τον οποίο χώρισαν το 1989. Κατά τη διετή της σχέση από το 1995 μέχρι το 1997 με τον Karlos Leon απέκτησε την κόρη της, Lourdes. Το 2000 παντρεύτηκε τον Βρετανό σεναριογράφο Guy Richie με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά, έναν βιολογικό γιο, τον Roko και δύο θετά παιδιά από το Μαλάουι. Το ζευγάρι, πήρε διαζύγιο το 2008.