Στέφανος Τσιτσιπάς: Το μυστικό πίσω από την ιστορική του νίκη μόλις αποκαλύφθηκε

19.04.2021
Στέφανος Τσιτσιπάς: Το μυστικό πίσω από την ιστορική του νίκη μόλις αποκαλύφθηκε
Έγραψε ιστορία ο έλληνας τενίστας και τώρα ξέρουμε πώς τα κατάφερε!

Πρώτα πρώτα τα γεγονότα που μας κάνουν όλους ως έθνος να φουσκώνουμε από περηφάνεια. Ύστερα από έναν σπουδαίο αγώνα που έδωσε στον τελικό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο κόντρα στον εξαιρετικό Andrei Rublev, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρισε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) και έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά Masters στην ιστορία του αθλήματος!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν πρώτα από όλα στον Στέφανο και ύστερα στον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο που βρίσκεται στο πλάι του σε 'κάθε βήμα. Μαζί τους πάντα και η μητέρα του Στέφανου,Yulia Salnikova, η οποία, υπήρξε επίσης Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη ως έφηβη και αποτέλεσε την έμπνευση για τον δρόμο που ακολούθησε. "Η μητέρα μου ήταν αυτή που μου έδωσε τις συμβουλές που χρειαζόμουν σχετικά με το επαγγελματικό τένις, γιατί είχε ζήσει σε αυτόν τον κόσμο, και μου μετέδωσε την απόλυτη αφοσίωση στο άθλημα που έμαθε στη Σοβιετική Ενωση. Νιώθω τυχερός που έχω καταγωγή από δύο διαφορετικά μέρη, την Ελλάδα και τη Ρωσία. Σου ανοίγει τους ορίζοντες αυτό, σε κάνει να έχεις μια πιο σφαιρική άποψη", παραδέχτηκε κάποια στιγμή ο Στέφανος.

Εκτός, όμως, από τους γονείς του, φαίνεται ότι ο Στέφανος χρωστά την επιτυχία του και σε κάποιον άλλο, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα (!) ο οποιός αποκάλυψε το μυστικό σε μια ανάρτησή του.

"Απο την προετοιμασια😂😂😂 Μπραβο στον σπουδαιο αυτον αθλητη!!! Μας εκανε περήφανους!!! Και ειναι ακομα στην αρχη... ", έγραψε στη λεζάντα πλάι στη φωτογραφία που μοιράστηκε χθες. Μας άρεσε πολύ το τρολάρισμά του και το μοιραζόμαστε επίσης.

Σήμερα το πρωί, πάντως, (19/4/2021) ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν καλεσμένο τον Απόστολο Τσιτσιπά στο "Πρωινό" και μετά τη συζήτηση που είχαν ο παρουσιαστής εξασφάλισε "εισιτήριο" για τον τελικό του Ρολάν Γκαρός, όταν φτάσει εκεί ο Στέφανος με το καλό!