Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Έκαναν follow η μία την άλλη στο Instagram - Το παρασκήνιο και το... γλέντι στο Twitter

23.12.2020
Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Έκαναν follow η μία την άλλη στο Instagram - Το παρασκήνιο και το... γλέντι στο Twitter
Οι δύο διάσημες τραγουδίστριες πρόκειται να εμφανιστούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή (αν και τηλεοπτική) και φαίνεται ότι ενόψει αυτού του "κοσμοϊστορικού" γεγονότος συσφίγγουν τις σχέσεις τους και στα social media.

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, ή, Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση, αν προτιμάτε. Οι δύο σπουδαίες κυρίες της ελληνικής μουσικής σκηνής των οποίων οι φανς έχουν εδώ και χρόνια δημιουργήσει δύο διαφορετικά στρατόπεδα, αν και, ουσιαστικά δεν έχουν κάτι να χωρίσουν!

Φαίνεται ότι λίγο πριν απο τέλος του, το 2020 ετοιμάζεται να φέρει ακόμη ένα πολύ "ιδιαίτερο" γεγονός. Μετά την είδηση ότι Βίσση και Βανδή θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή του "Just The 2 of Us" τραγουδώντας μαζί από ένα τραγούδι της καθεμιάς (ναι, ανήκουν αμφότερες στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, την Panik Records του Πάρι Κασιδόκωστα, για την ιστορία) είχαμε και ένα απρόσμενο "χτύπημα" στο Instagram.

Διάβασε και αυτό: Βίσση-Βανδή: Το κοινό πιάτο που έχουν αποκλείσει από τη διατροφή τους και η γυμναστική που κάνουν!

Την αποκάλυψη έκανε η Soula Glamorous μέσα από τον λογαριασμό της και το γεγονός σχολιάστηκε από όλες τις πρωινές εκπομπές. "Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έκαναν follow η μία την άλλη στο Instagram". Προφανώς στο πλαίσιο της επικείμενης κοινής τους εμφάνισης, το συμβαν προκάλεσε την αναμενόμενη αναταραχή!

Εκτός από τη δισκογραφική εταιρεία που, σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της, ο Νίκος Κοκλώνης πρέπει να πάρει τα εύσημα καθώς κατάφερε να "κλείσει" τη μοναδική αυτή εμφάνιση για τον τελικό του σόου του, το ερχόμενο Σάββατο (26/12/2020)

Ο Νίκος Κοκλώνης αποχωρεί από το OPEN, όπως έγινε γνωστό, όμως το κάνει με... κρότο!

Η είδηση αυτή, φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter που "γλέντησαν" αναλόγως. Ιδού μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα τιτιβίσματα που είδαμε και περιμένουμε το Σάββατο για περισσότερο υλικό!