Jennifer Aniston: Η ευχή της για το τέλος της χρονιάς αποτελεί έμπνευση και συνυπογράφουμε

22.12.2020
Jennifer Aniston: Η ευχή της για το τέλος της χρονιάς αποτελεί έμπνευση και συνυπογράφουμε
Μία ανάρτηση της διάσημης ηθοποιού μας έκανε μεγάλη εντύπωση και τη μοιραζόμαστε με... χαμόγελο!

Μπορεί να άργησε (σχετικά) να μπει στον κόσμο των social media η Jennifer Aniston, όμως έδειξε πολύ συντομα ότι κατάλαβε τους "όρους" πάρα πολύ καλά. Κάθε της ανάρτηση γίνεται viral και η ίδια χρησιμοποιεί τη "δύναμή" της αυτή για να προωθήσει τις ιδέες και τις θέσεις της για καθετί που την ενδιαφέρει.

Στην τελευταία της ανάρτηση θέλησε να μοιραστεί μια ιδιαίτερα παιχνδιάρικη φωτογραφία από τα παλιά και να στείλει ένα μήνυμα που μας άγγιξε πολύ.

"Τι χρονιά. Μια υπενθύμιση να δώσεις στον εαυτό σου λίγη αγάπη... και κράτα γερά!', γράφει στη λεζάντα η Jen ενώ τη βλέπουμε στο κλικ της φωτογράφου Peggy Sirota από το παρελθόν, να φιλά τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Εκτός του ότι είναι απίστευτα ίδια όλα αυτά τα χρόνια, η Jennifer Aniston αγγίζει ένα θέμα πολύ "λεπτό" το οποίο όμως διαφεύγει των περισσοτέρων, δυστυχώς! Ας "αγκαλιάσουμε" λίγο περισσότερο τον εαυτό μας γιατί έχει μεγάλη σημασία να ξέρουμε ότι μας αγαπάμε!!!

Διάβασε και αυτό: Jennifer Aniston: Οι παράξενες δουλειές που έκανε πριν γίνει διάσημη

Κατά τα άλλα, η Aniston περνά την καραντίνα στο σπίτι με έναν... λόρδο (το σκυλάκι της) και δεν χάνει ευκαιρία να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω social media.

Μπορεί να είναι από τους τελευταίους των... Μοϊκανών συναδέλφων της που "υπέκυψαν" στη γοητεία των social media, όμως μέσα σε διάστημα 14 μηνών οι followers τους έφτασαν σχεδόν τα 36 εκατομμύρια. Εντυπωσιακό!