Ελένη Μενεγάκη: Η... πολύχρωμη ανάρτηση με το κρυφό μήνυμα ζωής

24.08.2020
Ελένη Μενεγάκη: Η... πολύχρωμη ανάρτηση με το κρυφό μήνυμα ζωής
Δύο νέες φωτογραφίες μοιράστηκε η ελληνίδα παρουσιάστρια και, στην ουσία, έδωσε μια έμμεση συμβουλή, από τη δική της εμπειρία, σίγουρα. Και, ίσως, μια πιο προσωπική πληροφορία!

Συνεχίζει τις διακοπές της η Ελένη Μενεγάκη και συνεχίζει να τροφοδοτεί με νέες εικόνες τους διαδικτυακούς τους φίλους. Και ίσως μερικές πληροφορίες για το τι κάνει η ίδια αυτό τον καιρό.

Γνωρίζουμε ότι η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν θα βρει την Ελένη στο γνωστό της πόστο και είμαστε σίγουροι ότι κάτι ετοιμάζει -καθώς είναι αδύνατο να κάθεται απλά και να ξεκουράζεται!

Η ίδια είναι φειδωλή στις πληροφορίες που δίνει, όμως... δίνει. Όπως τώρα, για παράδειγμα. Υπό τη μορφή γνωμικού στη λεζάντα της νέας της ανάρτησης ήρθε το νέο. Νέο το οποίο τι λέει στην ουσία; Ότι η Ελένη κρατά από το χθες αυτά που έχει επιλέξει, απολαμβάνει το σήμερα και σχεδιάζει με προσοχή το αύριο.

Ιδού τι έγραψε και στη συνέχεια οι πολύχρωμες φωτογραφίες που μοιράστηκε:

"Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που ξέρει τι να θυμάται από το παρελθόν , τι να απολαμβανει στο παρόν και τι να σχεδιάζει για το μέλλον ! "

Η Ελένη Μενεγάκη είπε το "αντίο" της ύστερα από 29 χρόνια διαρκούς και επιτυχημένης παρουσίας στη μικρή οθόνη και, αν τη γνωρίζουμε έστω και λίγο... σίγουρα προετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα με μεγάλη προσοχή.