GNTM Γιώργος Καράβας: Η σύζυγός του αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν

26.06.2020
GNTM Γιώργος Καράβας: Η σύζυγός του αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν
Το πανέμορφο μοντέλο είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν του GNTM όπου θα τον δούμε σε ρόλο μέντορα των αγοριών έχουν ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον του κοινού ολοένα και μεγαλώνει.

Η σύζυγός του -ναι, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά- Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη μίλησε δημόσια πρώτη φορά με τον "χαμό" που, όπως λέει και η ίδια, έγινε και, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν, ενώ υπογράμμισε κάτι που είχε πει και ο ίδιος για εκείνη, ότι, δηλαδή από τη στιγμή που είδαν ο ένας τον άλλον ήξεραν αμφότεροι ότι βρήκαν τον άνθρωπο της ζωής τους.

Η Ραφαέλα, που δεν είναι μοντέλο, αλλά θα μπορούσε κάλιστα να είναι, έχει ένα κατάστημα περιποίησης νυχιών στα Βόρεια Προάστια και δεν θέλει τρίτο παιδί, όπως εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκομπής του OPEN "Ευτυχείτε", παρόλο που ο σύζυγός της, έχει αντίθετη άποψη.

"Είναι πάρα πολύ καλό παιδί", λέει η Ραφαέλα. "Θα το δείτε κι εσείς όταν τον γνωρίσετε", συνεχίζει, συμπληρώνοντας ότι δεν ζηλεύει γιατί εκείνος δεν της έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα.

Ιδού το απόσπασμα από την εκπομπή και στο τέλος, η φωτογραφία που μοιράστηκε ο ίδιος ο Γιώργος μετά το τέλος και της χθεσινής ημέρας γυρισμάτων.

Ο Γιώργος είναι ενθουσιασμένος με το νέο επαγγελματικό του βήμα, αλλά το ίδιο ενθουσιασμένη είναι και η Ραφαέλα. Και το απέδειξε και δημοσίως: