Διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ αποδεικνύουν ότι η διαφορά ηλικίας δεν εμποδίζει τους μεγάλους έρωτες

31.05.2020
Διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ αποδεικνύουν ότι η διαφορά ηλικίας δεν εμποδίζει τους μεγάλους έρωτες
Οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι η ηλικία που δείχνουμε προς τα έξω είναι διαφορετική από την πραγματική μας και γι 'αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό να έχουμε διαφορά ηλικίας σε μια σχέση. Για παράδειγμα, τα ζευγάρια με μεγάλη ηλικιακή διαφορά είναι αρκετά συνηθισμένα στο Χόλιγουντ, επειδή ακουλουθούν μόνο τα συναισθήματά τους και όχι στερεότυπα και τελικά αποδεικνύουν ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Και επειδή η καρδιά δεν κάνει ποτέ λάθος, αυτά τα διάσημα lovebirds είναι η τρανή απόδειξη.

Jeffrey Dean Morgan και Hilarie Burton

Διαφορά ηλικίας: 17 χρόνια

H Burton και ο Μοrgan συναντήθηκαν μέσω του συμπρωταγωνιστή εκείνου στο Supernatural, Jensen Ackles. Η σύζυγος του Ackles δούλευε με τη Hilarie στο One Tree Hill και έκανε τη σχέση τους πραγματικότητα μέσω ενός αυτοσχέδιου διπλού ραντεβού. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2009, αλλά το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019.

John Stamos και Caitlin McHugh

Διαφορά ηλικίας: 23 χρόνια

Ο Stamos είχε συναντήσει την αγαπημένη του αρκετό καιρό πριν τα φτιάξουν. Αυτό έγινε το 2011, σε ένα επεισόδιο του Law & Order, αλλά τότε η Caitlin McHugh ήταν σε άλλη σχέση. Τελικά, επανενώθηκαν χρόνια αργότερα και αρραβωνιάστηκαν το 2017 στη Disneyland.

Τον Φεβρουάριο του 2018 ο John και η Caitlin παντρεύτηκαν και έκαναν το πρώτο τους παιδί, τον Billy.

Ben Affleck και Ana de Armas

Διαφορά ηλικίας: 15 χρόνια

Ο Ben και η Αnna είναι ένα άλλο ζευγάρι εραστών που συναντήθηκε σε ένα γύρισμα ταινίας. Το ζευγάρι δούλεψε μαζί στην ταινία του 2019, Deep Water. Παρόλο που η σχέση τους είναι σχετικά φρέσκια, συχνά «συλλαμβάνονται» από παπαράτσι και ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους. Εμείς είμαστε ενθουσιασμένες που είναι μαζί και περνάνε καλά!

David Hasselhoff και Hayley Roberts

Διαφορά ηλικίας: 27 χρόνια

Ο Hasselhoff και η Roberts είχαν μια μοιραία συνάντηση όταν εκείνη του ζήτησε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του, ενώ ο David ήταν κριτής στο Britain Got Talent. Ο David Hasselhoff έχει δηλώσει ότι η Hayley δεν ήξερε πολλά για την καριέρα του αλλά ένιωθε «ωραία και αναζωογονητικά». Τελικά το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2012 και παντρεύτηκε 6 χρόνια αργότερα.

Heidi Klum και Tom Kaulitz

Διαφορά ηλικίας: 16 χρόνια

Το διάσημο μοντέλο και ο κιθαρίστας των Tokio Hotel ερωτεύτηκαν γρήγορα και σφοδρά . Γνωστοποίησαν τη σχέση τους τον Μάιο του 2018 και παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.

O Τοm είναι ο πατριός των 4 παιδιών της Heidi Klum από τον διάσημο τραγουδιστή Seal.

Matthew McConaughey και Camila Alves

Διαφορά ηλικίας: 12 χρόνια

Από τα ζευγάρια που αγαπάμε να βλέπουμε! Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός γνώρισε τη γυναίκα του όταν δεν έψαχνε για έρωτες και γάμους. Ο McConaughey αποκάλυψε ότι τη συνάντησε το 2006 όταν ένα βράδυ είχε βγει με τους φίλους τους. Το πανέμορφο μοντέλο τράβηξε το βλέμμα του αλλά ο Matthew ήταν τόσο γοητευμένος που δεν μπορούσε να την πλησιάσει. Μετά το πρώτο τους ραντεβού κατάλαβε ότι δεν θα ήθελε να δει ποτέ ξανά καμία άλλη.

Ο McConaughey και η Alves παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν κάνει 3 παιδιά: 2 αγόρια και ένα κορίτσι.