Jennifer Lopez: Ποιες είναι οι 2 τροφές που δεν θέλει ούτε να βλέπει!

22.05.2020
Jennifer Lopez: Ποιες είναι οι 2 τροφές που δεν θέλει ούτε να βλέπει!
Η Jennifer Lopez είναι γνωστή για την αυστηρή διατροφή της (θυμήσου ότι επί 10 ημέρες δεν καταναλώνει υδατάνθρακες, ούτε καν ζάχαρη). Πρόσφατα, ο προσωπικός της σεφ, Kelvin Fernandez, αποκάλυψε τις δύο τροφές που δεν πλησιάζει καν η J.Lο. Και δεν έχουν σχέση με τη δίαιτα της.

Ο Fernandez, ο οποίος συνεργάζεται τόσο με την J.Lo όσο και με τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez, λέει ότι δεν θα την δεις ποτέ να τρώει σολομό. «Ξέρω ότι η Jennifer δεν τρώει το σολομό, οπότε αν μαγειρεύω σολομό για το τραπέζι, πάντα πρέπει να κάνω λαβράκι ή γλωσσα ή μπακαλιάρο για τη Jennifer», είπε στο Us Weekly.

Δεν είναι επειδή ο σολομός είναι μια ανθυγιεινή τροφή (γιατί δεν είναι). Απλά δεν της αρέσει. «Δεν είναι φαν της υφής και της γεύσης του σολομού», εξήγησε ο σεφ.

Ποιο άλλο φαγητό όμως η J.Lo απεχθάνεται; Τα μούρα. Αλλά τα 12χρονα δίδυμα της, ο Max και η Emme, τα λατρεύουν, οπότε τα έχει πάντα στο ψυγείο της. «Η σταρ δεν τρελαίνεται γενικότερα για φρούτα», πρόσθεσε ο Fernandez.

Εντάξει, λοιπόν ... τι όμως δεν λείπει από το ψυγείο της J.Lo και του A-Rod; «Ανθρακούχο νερό, φρούτα και λαχανικά και φράουλες ... Πάντα υπάρχουν λαχανικά όπως σπανάκι, αγγούρι και σέλινο για να φτιάξουν πράσινο χυμό», είπε ο Fernandez. «Λατρεύουν να ξεκινούν τη μέρα τους με έναν πράσινο χυμό». Η οικογένεια λατρεύει, επίσης, να τρώει καθημερινά για πρωινό αυγά και μπέικον γαλοπούλας, είπε.

Ο διάσημος σεφ λέει ότι τα έμαθε όλα αυτά «με την πάροδο του χρόνου» δουλεύοντας με την J.Lo και πάντα είναι αγχωμένος για το ενδεχόμενο να σερβίρει κάτι σε διάσημους πελάτες του που δεν τους αρέσει ή δεν μπορούν να φάνε. «Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές έπρεπε να ρωτήσω ξανά και ξανά για τους διατροφικούς περιορισμούς και τις αλλεργίες μόνο και μόνο για να μην τα κάνω μαντάρα», είπε.

Συνολικά, ο Fernandez είπε ότι η J.Lo και ο A-Rod θέλουν να έχουν πολλά (κυρίως υγιεινά) τρόφιμα διαθέσιμα. «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η τροφοθήκη να είναι πάντα γεμάτη και το ψυγείο πάντα εφοδιασμένο», είπε. «Οι δύο τους κάνουν πολύ καλή δουλειά. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι η Jennifer και ο Alex αγαπούν τη συνέπεια».

Προφανώς, της J.Lo δεν της αρέσει να έχει λαχταριστά φαγητά μπροστά της. Όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν σε μια άλλη «απαιτητική» διατροφή πριν από το Super Bowl, ο Fernandez σέρβιρε ρύζι στο τραπέζι. Τι ήθελε να το κάνει;

Την επόμενη μέρα η σταρ τον φώναξε και του είπε: «Kelvin, μου σερβίρες ρύζι». Και εγώ της είπα « Όχι, όχι, στο πιάτο σου υπήρχε κοτόπουλο, υπήρχε σαλάτα. Εσύ έφαγες το ρύζι που ήταν στο τραπέζι!» είπε. «Από εκείνη τη στιγμή είπα, “Εντάξει, Jennifer. Aπό εδώ και πέρα θα σου σερβίρω κάθε πιάτο χωριστά. Μην κοιτάς το πιάτο του διπλανού σου. Μην κοιτάς τι έχει ο άλλος δίπλα σου”».