Νίκος Χορταρέας: Ο γνωστός τηλεαστρολόγος ξεκινά μια νέα ζωή σε μοναστήρι - Η πρώτη φωτογραφία του ως μοναχός

07.07.2019
Νίκος Χορταρέας: Ο γνωστός τηλεαστρολόγος ξεκινά μια νέα ζωή σε μοναστήρι - Η πρώτη φωτογραφία του ως μοναχός
Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε επίσημα και η εκκλησία.

Ο Νίκος Χορταρέας αποφάσισε να πάρει άλλον δρόμο στη ζωή του. Έναν τελέιως διαφορετικό από αυτόν που ζούχε μέχρι τώρα. Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος μιλώντας στο TLIFE, πρόκειται να χειροτονηθεί μοναχός με το όνομα πατήρ Κυπριανός.

«Δεν χειροτονήθηκα ακόμα αλλά προετοιμάζομαι είναι αλήθεια. Η χειροτονία μου θα γίνει μέχρι τέλος του Ιουλίου ή το πολύ μέχρι τον 15αύγουστο» είπε ο Νίκος Χορταρέας στο ΤLIFE, το πρωί της Παρασκευής, ενώ την επικείμενη χειροτονία του επιβεβαίωσε -και δικαιολόγησε- μιλώντας στο εκκλησιαστικό σάιτ ekklisiaonline.gr, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, ως εξής:

«Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων. (…) Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου. Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους. Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια.Δεν περιφρονούν κανέναν, εμείς γιατί να τους περιφρονήσουμε; Που βλάπτει ένας άνθρωπος να επιθυμεί να γίνει Μοναχός;Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους».

Ο Νίκος Χορταρέας είχε γίνει γνωστός από τις μεταμεσονύκτιες εκπομές αστρολογικών προβλέψεων, ενώ, όπως διαβάζουμε στο ethnos.gr το 2016 είχε συλληφθεί στην Κύπρο για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και το 2014 είχε πέσει στα δίχτυα του ΣΔΟΕ όταν είχε «ξεχάσει» να δηλώσει 710.000 ευρώ στην Εφορία.

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή του στον Θεό και ως πατήρ Κυπριανός, να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ιδού και η πρώτη του φωτογραφία από τη νέα του ζωή

Διάβασε και αυτό: Διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μοναχές και ποιες επέστρεψαν στα εγκόσμια! [photos]