Στο δικαστήριο για τη μαγειρίτσα η Βέφα Αλεξιάδου!

23.04.2019
Στο δικαστήριο για τη μαγειρίτσα η Βέφα Αλεξιάδου!
Πόλεμος για το λαχταριστό πιάτο του Μεγάλου Σαββάτου.

Η σπεσιαλιτέ της Βέφας Αλεξιάδου βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού η γνωστή μαγείρισσα διεκδικεί με σθένος την πατρότητα του πιάτου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η εθνική μας μαγείρισσα ακολούθησε τη δικαστική οδό καθώς όπως ισχυρίζεται στην αγωγή, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στη Θεσσαλονίκη, έχει αναρτήσει φωτογραφία της στην είσοδο του μαγαζιού και μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια της επιχείρησής του με φωτογραφία της, διαφημίζοντας για το Πάσχα «Τη μαγειρίτσα της Βέφας».

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Ο φανταστικός τρόπος με τον οποίο αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μιναρετζή, παρουσιαστή και μάνατζερ από τον οποίο η κυρία Βέφα ζητάει αποζημίωση ύψους 60.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Μεταξύ άλλων στην αγωγή της αναφέρει: .«Ο συγκεκριμένος, ο οποίος δεν είναι καν μάγειρας και ασφαλώς δεν έχει την άδειά μου να κάνει χρήση του ονόματός μου, βγάζει χρήματα από την πρακτική του αυτή, εξαπατώντας το κοινό και καταστρέφοντας την καλή μου φήμη, προσφέροντας κατώτερης ποιότητας προϊόντα, τα οποία σχετίζονται πλέον στη συνείδηση του κοινού με μένα». Απάντηση με εξώδικο έστειλε με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Μιναρετζής. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως με τη δική της άδεια χρησιμοποίησε το όνομά της στο πιάτο, ύστερα από τηλεφωνική συνομιλία που είχαν.

Όσο για το περιβόητο πιάτο, είναι αυτό που φτιάχνει η Βέφα Αλεξιάδου με κοτόπουλο.

Δείτε ακόμη: Μαγειρίτσα κοτόπουλο: Φέτος κάνε -το γιορτινό τραπέζι της Ανάστασης πιο... light

ΓΜ