Jeff Bezos: Μια νέα "καυτή" σύντροφος κρύβεται πίσω από το διαζύγιο του μεγιστάνα

13.01.2019
Jeff Bezos: Μια νέα "καυτή" σύντροφος κρύβεται πίσω από το διαζύγιο του μεγιστάνα
Αυτή είναι η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι και έφερε τα πάνω-κάτω

Η είδηση πως ο Jeff Bezos, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και διευθύνων σύμβουλος της Amazon παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του, έχει κυκλοφορήσει παντού στα παγκόσμια μίντια προκαλέσει ντελίριο δημοσιευμάτων με πολλές...καυτές λεπτομέρειες να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Δες και αυτό: "Λιώμα" ο Bruce Willis: Τον έβγαλαν "σηκωτό" από μπαρ [photos]

Τα νεότερα για το διαζύγιο αναφέρονται στην αιτία και φέρνουν στο προσκήνιο ένα τρίτο πρόσωπο, την παρουσιάστρια Lauren Sanchez, η οποία έγινε γνωστή από την τηλεόραση και έχει πλέον τη δική της επιχείρηση μίσθωσης ελικοπτέρων. Η ανακοίνωση του διαζυγίου έγινε κάπως βιαστικά, ενώ λίγες ώρες αργότερα κυκλοφόρησε ένα εξώφυλλο με τον Bezos και ένα ρεπορτάζ για τη σχέση του με την Sanchez.

Αυτό το είδες; Παντρεύεται τον 29χρονο αγαπημένο της η Heidi Klum: Έτσι το ανακοίνωσε η ίδια

Το Enquirer υποστηρίζει ότι ο Μπέζος έκανε αποδράσεις με το τζετ του σε εξωτικούς προορισμούς, συντροφιά με τη νέα του σύντροφο. Την είδηση για τη νέα σχέση του μεγιστάνα μετέδωσε και το Τhe Hollywood Reporter, το οποίο σημειώνει ότι η 49χρονη Sanchez ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία και ατζέντη του Χόλιγουντ, Patrick Whitshell, σημειώνοντας πως ο γάμος της πρόσφατα διαλύθηκε.

Πηγές κοντά στον Bezos αναφέρουν ότι η σύζυγος του μεγιστάνα γνώριζε για τη σχέση αυτή εδώ και μεγάλο διάστημα και πως εδώ και καιρό το ζευγάρι βρίσκονταν ήδη σε διάσταση.

#jeffbezos #laurensanchez

A post shared by lauren sanchez (@lauren_wendy_sanchez) on Jan 11, 2019 at 4:55am PST

Διάβασε επίσης: Vincent Cassel: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη της νέας του συζύγου