Το σχόλιο της Σοφίας Καρβέλα μετά τον καβγά του πατέρα της με τον Φουρθιώτη [photo]

31.05.2017
Μετά τον απίστευτο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και τον παρουσιαστή του talent και ριάλιτι show «Super Star Academy», το κανάλι του Epsilon ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία του με τον μουσικοσυνθέτη.

Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο Μένιος Φουρθιώτης έδειξε πολλές φορές στον Νίκο Καρβέλα την πόρτα της εξόδου, λέγοντάς του: «Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να αποχωρήσετε κ. Καρβέλα. Αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να αποχωρήσετε! Αν δεν σας αρέσει κύριε Καρβέλα, μπορείτε να αποχωρήσετε. Η πόρτα είναι ανοιχτή. Από εκεί είναι! Αν δεν θέλετε! Ναταλία Γερμανού! Έτσι θα κάνουμε τον διάλογο σήμερα!», είπε ο Μένιος Φουρθιώτης.

«Με διώχνετε από το show;», τον ρώτησε ο Νίκος Καρβέλας εμφανώς ταραγμένος. Οι τόνοι δεν κατέβηκαν. «Θέλετε να κάνετε την κριτική γι΄ αυτό για το οποίο πληρώνεστε και είστε εδώ;», ρώτησε ο Μένιος Φουρθιώτης τον Νίκο Καρβέλα. «Εσείς γιατί πληρώνεστε; Και πρωτίστως δεν μπορείτε να κρίνετε γιατί δεν ξέρετε να μιλήσετε! Δεν μπορείτε να μιλήσετε ελληνικά. Όταν μάθετε τη χρήση των λέξεων και την έννοια των λέξεων...Όλοι τρελαίνονται με τον τρόπο που μιλάτε!», του απάντησε ο Νίκος Καρβέλας.

Ίσως μία από τις πιο αμήχανες στιγμές του Μένιου Φουρθιώτη ήταν όταν το κοινό φώναζε ρυθμικά το όνομα του Νίκου Καρβέλα.

Η κόρη του Νίκου Καρβέλα, Σοφία, ανέβασε μία φωτογραφία του πατέρα της γράφοντας: «Δεν τον νοιάζει καθόλου!# ο μπαμπάς μου# είσαι η λιακάδα μου# ομάδα μπαμπάς# Νίκος Καρβέλας».

Στην ανάρτησή της κόρης της, σχολίασε και η Άννα Βίσση. «Πρόσεχε πως μιλάς όμορφη κοπέλα μου, αυτός είναι ο σύζυγός μου για τον οποίο μιλάς».