Κιμ Καρντάσιαν: Ήξερε από την αρχή ότι ο γάμος της θα ήταν αποτυχημένος [photos]

29.05.2017
Η διάσημη τηλεπερσόνα για πρώτη φορά παραδέχεται ανοιχτά τα λάθη της που οδήγησαν σε κρίση στο γάμο της και τελικά στο διαζύγιο.

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ίσως ο πιο διάσημος άνθρωπος στον πλανήτη χωρίς κανείς -ίσως ούτε και η ίδια- να γνωρίζει το λόγο. Ήταν κολλητή φίλη της Πάρις Χίλτον και παντελώς άγνωστη, ώσπου βγήκε στη φόρα ένα sex tape που είχε γυρίσει από ιδιωτικές της στιγμές με τον τότε φίλο της.

Η ξαφνική δημοσιότητα που γνώρισε τότε, οδήγησε τη μαμά της Κρις Τζένερ να σκεφτεί όλη την ιδέα αυτή του reality γύρω από την οικογένειά τους. Και έκτοτε η φήμη τους εκτοξεύτηκε στη στρατόσφαιρα. Και από τότε εμπορεύονται κομμάτια της προσωπικής τους ζωής, όπως τώρα η Κιμ το διαζύγιό της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Άντι Κόεν η 36χρονη τηλεπερσόνα μιλά για πρώτη φορά για το μερίδιο της ευθύνης της στον χωρισμό της με τον μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρις, τον οποίο παντρεύτηκε το 2011 μετά από μόλις 8 μήνες σχέσης. Ο γάμος τους ήταν από τους πιο σύντομους του Χόλιγουντ αφού κράτησε μόλις 72 μέρες. Η αιτία; Ο πανικός της όταν έκλεισε τα 30 και έβλεπε όλες τις φίλες της παντρεμένες με παιδιά.

«Σκέφτηκα: “Είμαι 30 χρονών, καλύτερα να το κάνω, καλύτερα να παντρευτώ. Νομίζω ότι πολλές κοπέλες περνούν αυτή τη φάση, που φρικάρουν στη σκέψη ότι μεγαλώνουν και πρέπει να δουν τι θα κάνουν, όλες οι φίλες τους έχουν παιδιά. Ήταν αυτή η περίπτωση. Όταν ήμασταν στο μήνα του μέλιτος, γνώριζα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να λειτουργήσει». Ο ίδιος ο Κρις δεν συμφωνούσε στο διαζύγιο, το οποίο τελικά βγήκε το 2013 μόλις μία εβδομάδα πριν γεννήσει η Κιμ το πρώτο της παιδί με τον Κάνιε Γουέστ.