22 νεκροί σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε -Το μήνυμα της τραγουδίστριας

23.05.2017
Εικόνες Μπατακλάν ζει ξανά ο κόσμος όλος καθώς χθες το βράδυ, στο τέλος συναυλίας της νεαρής ποπ σταρ στο Μάντσεστερ της Βρετανίας εξεράγει εκκρηκτικός μηχανισμός με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 22 άτομα και να τραυματιστού περί τους 60, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό.

Μόλις είχε τελειώσει η συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντεστερ Αρένα τη Δευτέρα το βράδυ όταν ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις πανικόβλητοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο φουαγιέ του συναυλιακού χώρου και σύμφωνα με μαρτυρίες ο εκρηκτικός μηχανισμός περιείχε καρφιά, βίδες και μπουλόνια με σκοπό να προκαλέσει όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα!

Ενώ ακόμη κανείς δεν έχει αναλάβει επίσημα την ευθύνη για το τραγικό συμβάν, η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι διαχειρίζεται την έκρηξη ως ύποπτη «τρομοκρατική ενέργεια», την ίδια στιγμή που υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους γιορτάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το συμβάν, καλώντας για ακόμη περισσότερα «χτυπήματα».

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βομβιστής ήταν ένας, έδρασε μόνος του και πιστεύεται ότι μετέφερε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανσμό τον οποίο και ενεργοποίησε όταν βρέθηκε μαζί με πολύ κόσμο, κυρίως γονείς με παιδιά.

Συγκλονισμένη η Αριάνα Γκράντε, η οποία φυγαδεύτηκε από τον χώρο της συναυλίας έστειλε ένα μήνυμα μέσω Twitter στους θαυμαστές της.

«Είμαι συγκλονισμένη από τα βάθη της καρδιάς μου. Λυπάμαι πολύ. Δεν έχω λόγια», έγραψε.

Για περισσότερες εικόνες από το τραγικό συμβάν που αιματοκύλισε το Μάντσεστερ κάνε κλικ εδώ