Κερτ Ράσελ: Αποκαλύπτει με ποια ατάκα του «έριξε» την Γκόλντι Χόουν

04.05.2017
Ο διάσημος ηθοποιός μιλά για πρώτη φορά για το πώς ξεκίνησε η σχέση του με την επίσης ηθοποιό σύντροφό του καθώς και το ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που της είπε, το οποίο... Ε, δεν το λες και ρομαντικό!

Ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χόουν είναι μαζί για παραπάνω από 30 χρόνια και θεωρούνται ότι έχουν μια από τις πιο ευτυχισμένες σχέσεις του Χόλιγουντ.

Ωστόσο οι δυο τους γνωρίζονταν πολλά χρόνια πριν ξεκινήσουν το δεσμό τους... Συγκεκριμένα συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1966 στα γυρίσματα της ταινίας του Disney: The One and Only, Genuine, Original Family Band, όταν αυτός ήταν 16 και αυτή 21. Φυσικά τίποτα δεν έγινε τότε μεταξύ τους. Τι σου είναι όμως το πεπρωμένο... Συναντήθηκαν ξανά το 1983 στο πλατό της ταινίας: Swing Shift όπου ήταν και μοιραίο.

Ο Ράσελ εξομολογείται σήμερα σε μια συνέντευξή του ότι την προηγούμενη νύχτα πριν την οντισιόν όπου θα διάβαζε σκηνές με την μελλοντική αγαπημένη του, είχε βγει με τον μπαμπά του και τα πίνανε: «Ήμουν ακόμα από το μεθύσι» λέει ο σταρ. «Και δεν γνώριζα καθόλου τη Γκόλντι με την οποία είχαμε δουλέψει πολλά πολλά χρόνια πριν. Δεν ήξερα τι πρόκειται να αντικρύσω. Και όταν είδα τη Γκόλντι... Είχε τέλειο σώμα και έτσι το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό το είπα: “Γουάου, έχεις τέλειο κορμί”. Μου ήρθε τελείως αυθόρμητα και δεν θα μπορούσε να είναι λάθος και τότε αυτή μου είπε: “Τι λες! Ευχαριστώ”».