Το Ρουκ Ζουκ επιστρέφει με τη Ζέτα Μακρυπούλια! Το παράπονο της Μαίρης Μηλιαρέση

04.05.2017
Το Ρουκ Ζουκ ήταν ένα από τα πλέον επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια της δεκαετίας του '90, προβαλλόταν από το Mega για τρία χρόνια και ταυτίστηκε με την παρουσιάστρια του, Μαίρη Μηλιαρέση.

Βλέποντας τα ψηλά νούμερα τηελθεέασης που κάνουν ο Τροχός της Τύχης, το Κάνε Παζάρι και το Deal που αναβίωσαν σε Star, ΣΚΑΪ και Alpha αντίστοιχα, τώρα ο ANT1 φέρεται να ετοιμάζεται να το αναβιώσει με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια αυτή τη φορά.

Η Μηλιαρέση ρωτήθηκε από την εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω για την πιθανή αναβίωση κι είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι πάρα πολύ ευχάριστο να επιστρέψει γιατί είναι ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια που πέρασαν, καταπληκτικό concept, παίζουν οι παρέες μεταξύ τους και ο κόσμος το παίζει, το αγάπησε, μου το αναφέρουν καθημερινά. Εύχομαι ο,τι καλύτερο. Είχα συζητηθεί και πριν έναν χρόνο από τον Alpha. Θα χαρεί να το ξαναδεί ο κόσμος.»

Και συμπλήρωσε:

«Το Ρουκ Ζουκ είναι ταυτισμένο με το όνομά μου. Ίσως είναι λίγο επικίνδυνο για τον καινούργιο παρουσιαστή, μπορεί να γίνονται συγκρίσεις με τον παλιό. Πραγματικά της εύχομαι καλή επιτυχία. Εύχομαι να το δούμε είτε με τη Ζέτα είτε με κάποιον άλλο. Δεν κρύβω βέβαια πως αν μου ζητούσαν να κάνω ένα δοκιμαστικό, θα το έκανα».