Η εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ μιλά για τη ζωή με τον πατριό της, Μάικλ Τζάκσον [photos]

17.02.2017
Η Ράιλι Κιου είναι κόρη της μοναχοκόρης του "Βασιλιά", Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και του πρώτου της συζύγου, Ντάνι Κιου. Μετά το διαζύγιο των γονιών της, η μητέρα της παντρεύτηκε τον Τζάκο, οπότε εκείνη μοίρασε δυο χρόνια από τη ζωή της ανάμεσα σε δυο ιστορικά σπίτια: Την Graaceland του Έλβις και τη Neverland του Τζάκσον. Σαν παραμύθι ακούγεται. Ήταν;

27 ετών σήμερα, η Ράιλι κάνει καριέρα μοντέλου και μόλις ολοκλήρωσε μια φωτογράφηση για το περιοδικό "Τ" των New York Times [φωτό κάτω] Πίσω από τον φακό, ο θρυλικός φωτογράφος Πατρίκ Ντεμαρσελιέ απαθανάτισε την εικόνα και στις σελίδες του περιοδικού οι δημοσιογράφοι αποτύπωσαν με λόγια τη ζωή της, ξεκινώντας από εκείνα τα "μαγικά" χρόνια.

Η μητέρα της Ράιλι, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ παντρεύτηκε τον Μάικλ Τζάκσον το 1994, όταν εκείνη ήταν 5 ετών και το διαζύγιο ήρθε το 1996. Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, η εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ θυμάται τα χρόνια εκείνα και μοιράζεται τις αναμνήσεις αλλά και τα συναισθήματά της με όλο τον κόσμο.

"Τον αγαπούσα. Στην Neverland υπήρχαν παντού ζώα και παιδιά... Ήταν σα να βρίσκομαι στην Disneyland όλη μέρα κάθε μέρα", εξομολογείται η Ράιλι ενώ και η μητέρα της μόνο όμορφα λόγια έχει να πει για τον δεύτερο πρώην σύζυγό της. Για την ιστορία, η Λίζα Μαρί μόλις πέρσι χώρισε και τον τέταρτο ενώ ο σύζυγος Νο3 ήταν ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ.

"Ήταν ένας απίθανος άνθρωπος και εγώ είμαι πολύ τυχερή που ήρθα τόσο κοντά του και έζησα τις εμπειρίες αυτές τα χρόνια που ζήσαμε μαζί", είχε δηλώσει η Λίζα Μαρί το 2009, λίγο πριν πεθάνει ο Τζάκσον.

Οι φωτογραφίες κάτω, από το κλιπ του τραγουδιού "You are not alone" που είχαν κάνει μαζί το 1995, το οποίο και παραθέτουμε στο τέλος του κειμένου.