Βραβεία Όσκαρ 2017: Δες ποιοι τραγουδιστές θα εμφανιστούν ζωντανά

13.02.2017
Φέτος οι παραγωγοί ετοιμάζουν μια ιδιαίτερα φαντασμαγορική βραδιά με διάσημους τραγουδιστές να ερμηνεύουν πολλά αγαπημένα κομμάτια. Ανάμεσά τους δε, και τον Τζάστιν Τιμπερλέικ και το Στινγκ.

Η φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ έχει προγραμματιστεί για τις 26 Φεβρουαρίου και προβλέπεται ιδιαίτερα λαμπερή, όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια.

Εκτός όμως από την πλειάδα των γνωστών ηθοποιών που θα εμφανιστούν -όπως άλλωστε είναι και το αναμενόμενο- φέτος οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως θα παρευρεθούν και πολλοί γνωστοί τραγουδιστές.

Η ανακοίνωση των παραγωγών αναφέρει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα καλωσορίσουμε αυτούς τους καλλιτέχνες, παγκόσμιας εμβέλειας, στα Όσκαρ. Με την εμφάνιση των καλλιτεχνών δεν θα παρουσιαστούν μόνο οι πέντε έκτακτες υποψηφιότητες στην κατηγορία των πρωτότυπων τραγουδιών, αλλά θα τονιστεί και το γεγονός ότι η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ταινιών».

Οι τραγουδιστές που θα εμφανιστούν θα είναι: Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ με το τραγούδι Can’t Stop The Feeling από την ταινία Trolls, ο Τζον Λέτζεντ με το City of Stars από την ταινία La La Land, ο Στινγκ με το The Empty Chair από το έργο Jim: The James Foley Story, και ο Lin-Manuel Miranda που μαζί με την 16χρονη Auli’i Cravalho θα τραγουδήσουν το How Far I'll Go από την ταινία κινουμένων σχεδίων Moana.