15 διάσημες που παρασύρθηκαν ερωτικά από την συμπρωταγωνίστριά τους [photos]

08.02.2017
Είναι αλήθεια ότι το κοινό διψάει για να απολαύσει όμορφα πρόσωπα και καλλίγραμμα σώματα. Είτε είναι απαραίτητο για την εξέλιξη μιας ταινίας είτε όχι, το γυμνό είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος στην έβδομη Τέχνη. Κάτι τέτοιο δεν μας ενοχλεί καθόλου, τουναντίον το επικροτούμε, καθώς αισθανόμαστε ότι με την αποδοχή μας βοηθάμε την Τέχνη να πάει ένα βήμα μπροστά.

Για τις γυναίκες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, αν βέβαια θέλουν να κάνουν καριέρα, αυτά δεν τίθενται καν υπό συζήτηση. Όταν ο σκηνοθέτης ή το σενάριο απαιτήσει να παίξουν μια σκηνή γυμνές, αυτό πρέπει να γίνει άμεσα χωρίς αναστολές, δεύτερες σκέψεις και σεμνότυφες προσεγγίσεις. Έχουμε θαυμάσει πάμπολλες καλλονές να εμφανίζονται γυμνές και πολλές από αυτές έχουν χτίσει ολόκληρες καριέρες, χάρη στα σωματικά τους προσόντα. Οι παραγωγοί έχουν καταλάβει και εκμεταλλεύονται την αρχέγονη αυτή αδυναμία μας και την υποδαυλίζουν συνεχώς με όλο και πιο τολμηρές σκηνές.

Το ερώτημα λοιπόν του «τι είναι πιο αισθησιακό από μια σκηνή με μια ωραία γυμνή γυναίκα;» έχει μια αβίαστη απάντηση: «να έχουμε στη σκηνή δύο πανέμορφες γυμνές γυναίκες» και για να το απογειώσουμε ας τις βάλουμε να έρθουν σε στενή σωματική επαφή. Έτσι δημιουργήθηκε αυτή η λίστα με 15 περιπτώσεις ταινιών όπου οι πρωταγωνίστριες γδύθηκαν, ήρθαν κοντά η μια στην άλλη με μια πιο …τρυφερή διάθεση για να δούμε από απλά φιλιά μέχρι ερωτικές σκηνές πολλών… οκτανίων.