Το συγκλονιστικό αντίο του Γιώργου Δασκαλάκη: «Δεν ξέρω αν θα τα ξαναπούμε...» [vds]

30.01.2017
Σο​κάρει και συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στο Facebook και μιλά για το πρόβλημα της υγείας του. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο λαϊκός τραγουδιστής ο οργανισμός του τον πρόδωσε πριν από λίγες μέρες. «Ζήτησα πολλά από τον οργανισμό μου αλλά εγώ δεν του έδωσα. Δεν ξέρω αν θα ξαναπούμε» είπε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

«Ζήτησα πολλά από τον οργανισμό μου τόσα χρόνια. Ειδικά τα τελευταία δύο, όμως ξέχασα κάτι πολύ σημαντικό. Να του δώσω κάτι πίσω. Και ο οργανισμός μου με πρόδωσε. Μου έδωσε μια μεγάλη γροθιά πριν από μερικές εβδομάδες. Δεν θέλω να επεκταθώ.. Μερικοι ήδη ξέρου.. Επειδή όμως είμαι πατέρας 2 παιδιών, θέλω να τα δω να μεγαλώνουν... Αναγκάζομαι να πω 'αντίο' λοιπόν. Να μας έχει ο θεός καλά.. Δεν μπορώ να πω 'στο επανειδήν'...»

«ΑΝΤΙΟ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ… ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ….ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ…ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ…» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη συγκλονιστική εξομολόγησή του.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο Ροδίτης τραγουδιστής, πριν από ενάμιση μήνα, βρέθηκε για μία ακόμη φορά στη Γερμανία, για να υποβληθεί σε μία σοβαρή εξέταση στο στομάχι του, λόγω του ότι είχε κάνει πριν χρόνια μία επέμβαση που λίγο έλειψε να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του. Τον τελευταίο χρόνο οι γιατροί του είχαν κρούσει εκ νέου τον κώδωνα του κινδύνου, συμβουλευόντάς τον να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και να απέχει ένα διάστημα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αψηφώντας τους όμως στο έπακρον εις βάρος του οργανισμού του.

Επιστρέφοντας λοιπόν από τη Γερμανία στη Ρόδο για να αναρρώσει με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, όντας εν πτήση ένιωσε μία έντονη δυσφορία, ένα βάρος στο στήθος, και για αρκετά λεπτά να σβήνουν όλα γύρω του. Για καλή του τύχη το επεισόδιο συνέβη κατά την προσγείωση του αεροπλάνου και με τη γρήγορη επέμβαση του ΕΚΑΒ, και τη βοήθεια των γιατρών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί έμφραγμα.

Φανερά σοκαρισμένος και ταρακουνημένος πλέον ο τραγουδιστής, το διάστημα που παρέμεινε στο νοσοκομείο, νιώθοντας πλέον καθόλα προδομένος από το σώμα του και την καρδιά του, πήρε τις μεγάλες αποφάσεις. Έχοντας επανέλθει μετά το έμφραγμα και μην μπορώντας να κλείσει τα αυτιά του στα «καμπανάκια» του οργανισμού του, το βράδυ της Κυριακής με ένα βίντεο που ανάρτησε στο Facebook αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους θαυμαστές του.

Πηγή: Η Άποψη