Ο Γιώργος Κιμούλης στο τιμόνι του «Σταύρος Νιάρχος»- Το καυστικό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα

26.01.2017
Ο Γιώργος Κιμούλης θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή, ενώ φαίνεται πως κέρδισε στο νήμα τη Λούκα Κατσέλη.

Ακόμα επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει, αλλά οι απόψεις στα social media και μη και οι πρώτες αρνητικές κριτικές ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια.

Μέσα από το προφίλ της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο όσους είναι έτοιμοι να «θάψουν» τον Κιμούλη πριν δουν το έργο και τι έχει να προσφέρει από τη νέα του θέση εφόσον βέβαια, επαληθευτεί στην πράξη η παραπάνω πληροφορία:

«Με τον Γιώργο Κιμούλη φίλη δεν με λες. Μια φορά συνεργαστήκαμε στο θεατρο και κάναμε να μιλήσουμε 10 χρόνια. Όμως, τώρα που θα αναλάβει το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διαβάζω τα τέρατα. Για πάμε άλλη μια, λοιπόν - για όσους από το 1985 ζουν στην Ελλάδα κι όχι στον πλανήτη Κρύπτον: Ο Γιώργος Κιμούλης δεν περίμενε το όποιο ίδρυμα για να καταξιωθεί. Και πριν τον ήξερε η μανούλα του. Από τα 30 του χρόνια γεμίζει θέατρα και τα γεμίζει μόνος του. Ως ηθοποιός, ως σκηνοθέτης, ως διασκευαστής, ως τα πάντα - μόνο σκούπα που δε βάζει.
Επιπλέον, έχει ασχοληθεί με την παραγωγή και διαθέτει διοικητικά προσόντα. Γενικώς ΚΑΙ αγαπάει την τέχνη ΚΑΙ έχει τις ικανότητες να διαχειριστεί το management.
Τέλος, εγωπουδενείμαιφίλητουλεμε, ρίχνω μια τρελή ιδέα. Μήπως να του επιτρέψουμε πρώτα να αναλάβει και μετά να τον κρίνουμε; 'Η καλύτερα να τον θάψουμε εκ των προτέρων για να προλάβουμε και το σούπερ μάρκετ ανοιχτό; #kimoulis_who?»