Μελάνια Τραμπ: Με ολόχρυση τουαλέτα στην επίσημη εμφάνιση πριν από την ορκωμοσία [photos]

20.01.2017
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ θα ορκιστεί ως ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και στην επίσημη εμφάνισή του μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του, την παράσταση "έκλεψε" -όπως ήταν φυσικό- το φόρεμά της.

Μια ολόχρυση τουαλέτα με την υπογραφή της Reem Acra, της διάσημης Λιβανέζας σχεδιάστριας μόδας που επιλέγουν πολλοί διάσημοι για τις επίσημες εμφανίσεις τους.

Και ενώ τα στοιχήματα για το ποιος σχεδιαστής έχει αναλάβει την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ κατά τη διάρκεια της αποψινής ορκωμοσίας πέφτουν βροχή, η χρυσή εμφάνισή της την παραμονή κέρδισε τις εντυπώσεις.

Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ποιος σχεδιαστής έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να σχεδιάσει το ρούχο που θα φορέσει η εντυπωσιακή κυρία Τραμπ τη στιγμή που θα αναλαμβάνει τον ρόλο της ως "Πρώτη Κυρία", όμως ένας σχετικός "πόλεμος" είχε ξεσπάσει πολύ νωρίτερα με τους αμερικανούς σχεδιαστές να υποστηρίζουν πως εκείνη οφείλει να υποστηρίξει εκείνους πια, έναντι των Ευρωπαίων, τους οποίους επέλεγε διαρκώς τα τελευταία χρόνια!!! Αναμένουμε λοιπόν. Η απάντηση θα δοθεί σε λίγες ώρες.