Ολίβια Νιούτον Τζον: "Είμαι ευγνώμων που είχα καρκίνο"

18.01.2017
Η ηθοποιός που θα μείνει πάντα στο μυαλό μας στο πλευρό του Τζον Τραβόλτα στο θρυλικό Grease, προσφέρει ως ασθενής μια άλλη διάσταση στη σχέση της με την "κακή αρρώστια".

Η Ολίβια Νιούτον Τζον διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πριν από 20 χρόνια -και βάλε. Υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και κατόπιν σε μαστεκτομή και σήμερα, στα 68 της χρόνια μιλά ανοιχτά για αυτή της τη δοκιμασία με τρόπο που πραγματικά συγκλονίζει.

Μιλώντας στο περιοδικό Radio Times η Ολίβια Νιούτον Τζον αποκάλυμε με πάθος πόσο ευγνώμων είναι τελικά για αυτή της την εμπειρία.

"Είμαι ευγνώμων για την εμπειρία γαιτί χωρίς αυτή δεν θα είχα κάνει πολλά από τα πράγματα που έκανα στη ζωή μου. Με δίδαξε, επίσης, συμπόνια για όσους περνούν δύσκολες στιγμές"

Ανάμεσα στα πολλά για τα οποία μίλησε η διάσημη ηθοποιός ήταν και το πώς ένιωσε αμέσως μετά τη διάγνωση.

"Ένιωσα τον απόλυτο πανικό. Μία νύχτα, αμέσως μετά την επιβεβαίωση ότι χρειαζόμουν μαστεκτομή δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Πήγα κάτω, κάθισα στο σκοτάδι και ένιωσα τον φόβο να με περιλούζει. Για αρκετές εβδομάδες ο κόσμος μου ήταν υπό κατάρευση όμως κάπου βαθιά υπήρχε πάντα ένα ψίχουλο ελπίδας. 'Θα τα καταφέρεις' μου έλεγε. Και τα κατάφερα".