Η Λίντσεϊ Λόχαν ασπάστηκε το Ισλάμ -Τι λένε οι εκπρόσωποί της

17.01.2017
Είναι γνωστό ότι η διάσημη ηθοποιός μελετούσε το Κοράνι εδώ και καιρό, όμως οι τελευταίες της κινήσεις πυροδότησαν τις φήμες που τη θέλουν να έχει γίνει μουσουλμάνα και επίσημα.

Από χθες, δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία στη σελίδα της στο Instagram και στη θέση του βιογραφικού διαβάζουμε τις λέξεις «Alaikum salam», που σημαίνει «Να έχετε ειρήνη».

Εκπρόσωποι της Λίντσεϊ Λόχαν ανακοίνωσαν ότι "διανύει μια περίοδο ανανέωσης" ενώ μετά τις τελευταίες εξελίξεις, σύσωμη η μουσουλμανική κοινότητα έσπευσε να την καλοσωρίσει στους κόλπους της.

Όταν το 2015 ο φακός την είχε απαθανατίσει με το Κοράνι στο χέρι η Λίντσεϊ είχε δεχτεί επίθεση η οποία την είχε κάνει να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ.

"Με 'σταύρωσαν' στην Αμερική γι' αυτό. Με έκαναν να μοιάζω με τον Σατανά. Ήμουν κακός άνθρωπος επειδή κρατούσα το Κοράνι. ¨Ημουν τόσο χαρούμενη που έφυγα από την Αμερική και πήγα στο Λονδίνο ύστερα από αυτό. Ένιωθα τόσο ανασφαλής μέσα στην ίδια μου τη χώρα. Αν αυτό [Ισλάμ] είναι κάτι που θέλω να γνωρίσω, τότε είναι δικαίωμά μου", είχε δηλώσει σχετικά.

Αν πάντως, όντως η Λίντσεϊ έχει ασπαστεί το Ισλάμ δεν θα είναι η πρώτη. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες ποιοι ακόμη διάσημοι είναι Μουσουλμάνοι.