"O Τζορτζ Μάικλ αυτοκτόνησε": Ο σύντροφός του απαντά δημόσια

02.01.2017
Σάλος προκλήθηκε τα τελευταία 24ωρα από αναρτήσεις του Φάντι Φαγουάζ, τελευταίου συντρόφου του διάσημου τραγουδιστή που άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των φετινών Χριστουγέννων. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Φάντι υπονοούσε ότι ο Τζορτζ αυτοκτόνησε.

"Το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά τα κατάφερε. Αγαπούσαμε πολύ ο ένας τον άλλο και ήμασταν μαζί σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο".

Αυτά είναι μερικά από τα ποσταρίσματα που "ανέβηκαν" στον λογαριασμό του Φάντι Φαγουάζ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και προκάλεσαν, όπως ήταν φυσικό, πανικό.

Ο ίδιος, βέβαια, επίσημα σήμερα, επιβεβαιώνει ότι "υπήρξε θύμα χάκερ".

"Σοκάρομαι με όλα αυτά που γίνονται με το Twitter. O λογαριασμός μου υπήρξε θύμα χάκερ και έχει ήδη καταργηθεί", δήλωσε ο Φαγουάζ στη βρετανική Daily Mirror Online τονίζοντας πως όλο αυτό "είναι κάπως τροματικό".

"Δεν έγραψα εγώ αυτά τα tweets", ξεκαθαρίζει και βάζει την τελεία.

Ο Φάντι ήταν εκείνος που βρήκε τον Τζορτζ Μάικλ νεκρό στο κρεβάτι του το πρωί των φετινών Χριστουγέννων. Και ενώ οι προετομασίες για την κηδεία του σταρ ακόμη προχωρούν, τα αποτελέσματα της νεκροψίας που πραγματοποιήθηκε στη σορό του δεν έχουν φέρει αποτελέσματα.

Αναμένονται επιπλέον εξετάσεις ώστε να διευκρινηστούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ στα 53 του χρόνια.