Έλενα Παπαρίζου- Τόνυ Μαυρίδης: Νέο εξώδικο δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα

28.12.2016
Μπορεί πριν δέκα χρόνια να ήταν αδύνατο να τους φανταστείς χώρια πόσο μάλιστα σε δικαστική διαμάχη, όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα για τον Τόνυ Μαυρίδη και την Έλενα Παπαρίζου αφού φαίνεται πως αυτή δεν έχει τέλος.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Μαυρίδης έστειλε δυο μέρες πριν τα Χριστούγεννα εξώδικο στην Παπαρίζου, προτείνοντας να πάρει εκείνος τη μεζονέτα 183τμ στη Γλυφάδα, αντί των 133.236,845 ευρώ, ώστε να μην βγει σε πλειστηριασμό.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η ανταλλαγή εξώδικων για τη συγκεκριμένη κατοικία που απέκτησε το πρώην ζευγάρι εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο 520.000 ευρώ, έχει αρχίσει από το καλοκαίρι.

Με αγωγή που ακολούθησε ο Μαυρίδης απαιτούσε από την Παπαρίζου να του καταβληθεί το ποσό των 250.000 ευρώ από κέρδη που του αναλογούν από την ετερόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία “ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ και Σία ΕΕ”, στην οποία ήταν εταίροι.

Η Παπαρίζου απάντησε στις αρχές του μήνα με αγωγή ζητώντας από τον Μαυρίδη να φύγει από τη μεζονέτα στη Γλυφάδα για να βγει σε πλειστηριασμό και τώρα εκείνος ζητά με εξώδικο να του παραχωρήσει η Έλενα το σπίτι κι εκείνος να πληρώσει το ποσό που όριζε η ίδια στην αγωγή της ως μερίδιό της από την πώλησή του, ενώ μετά τη μεταβίβαση δείχνει πρόθυμος να αναλάβει και την αποπληρωμή του δανείου του σπιτιού.