Ο δήθεν (;) έρωτας της Τέιλορ Σουίφτ και το "δράμα" του Ράιαν Ρέινολντς

06.07.2016
Τα ΜΜΕ ασχολούνται παγκοσμίως τον τελευταίο καιρό με τον έρωτα που χτύπησε “κατακούτελα” τη διάσημη τραγουδίστρια και τον Τομ Χίντλεστον. Οι δυο ερωτευμένοι βγαίνουν μαζί μόλις μερικές εβδομάδες και μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης νιώθουν ότι “το έχουν παρακάνει”.

Δεν κρατιούνται τα “πιτσουνάκια” όμως από την πρώτη στιγμή του έρωτά τους έχουν μια κάμερα που τους ακολουθεί και καταγράφει τις αγκαλιές και τα μέλια τους.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για “στημένο” αμόρε και άλλοι που υποστηρίζουν ότι οι “Χίντελσουιφτ” -τους έδωσαν και όνομα- είναι “η αληθινή αγάπη”.

Και καλά οι ίδιοι. Δική τους είναι η ζωή, ο,τι θέλουν την κάνουν. Όταν όμως παρασύρουν κι άλλους στα “δίχτυα” τους, τότε αλλάζει το πράγμα...

Με αφορμή τη γιορτή για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, η Τέιλορ έκανε στο σπίτι της ένα τεράστιο πάρτι όπου φώναξε όλους τους διάσημους φίλους της -εκτός από τη Σελένα Γκόμεζ που έκανε το δικό της πάρτι- και φυσικά τον καλό της.

Οι δυο τους δεν σταμάτησαν να βροντοφωνάζουν τον έρωτά τους και οι κολλητές να ποζάρουν όλο χαρά στα παιχνίδια με τη θάλασσα.

Και ο Ράιαν Ρέινονλντς που κολλάει σε όλα αυτά;

Ο Ράιαν ήταν εκεί συνοδεύοντας την εγκυμονούσα σύζυγό του, Μπλέικ Λάιβλι και χάρηκαν μαζί τον ήλιο και τη θάλασσα. Ωραία μέχρι εκεί. Μετά όμως, τον έβαλαν -όχι και πολύ με τη θέλησή του, όπως φαίνεται- να ποζάρει με το “ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής” και ακόμη ένα φιλικό τους, στη βεράντα του σπιτιού.

Οι “Χίντελσουιφτ” μες στην τρελή χαρά. Με ασορτί εσπαντρίγιες κοιτάζονται στα μάτια και... στάζουν έρωτα. Το βλέμμα του Ρέινολντς όμως... τα λέει όλα. Και φυσικά το ίντερνετ “γλεντάει” με ανάλογα σχόλια. Ε, ρε τι κάνει ένας άντρας για τη γυναίκα του.