Στικούδη: Το «βλαχάρα καρακάξα» στην Καμπούρη άνοιξε πόλεμο!

24.02.2015
Μετά τους χωρισμούς στη showbiz έπεσε άλλη οργή και τις τελευταίες μέρες δεν προλαβαίνουμε να μετράμε κόντρες.

Τελευταία είναι αυτή ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και τη Δέσποινα Καμπούρη, με αφορμή μία φωτογραφία της δεύτερης που προκάλεσε την αντίδραση της ράπερ, που εμμέσως πλην σαφώς, είπε την παρουσιάστρια… «βλαχάρα, καρακάξα»!

Η Καμπούρη, που λες, ανέβασε στα social media μία φωτογραφία της Ιρίνα Σαικ και της Ρίτα Όρα, από τα Όσκαρ, όπου εμφανίσθηκαν στην τελε΄τη σχεδόν γυμνές! Η παρουσιάστρια δε συμμερίστηκε την τολμηρή εμφάνιση τους, σχολιάζοντας κάτω από τη φωτογρραφία: «#υψηλή_ραπτική_my_ass #toocheap #oscars#ritaora #irinashayk#γιατί_δεν_εμφανίστηκαν_γυμνές#τι_έχουν_πάθει_οι_γυναίκες#talkingaboutfashion#εγώ_θα_τους_έριχνα_πόρτα».

Στη Στικούδη δεν άρεσε καθόλου το σχόλιο της Δέσποινας κι έσπευσε να σχολιάσει με σκληρό η αλήθεια τρόπο, ανοίγοντας όμως πόλεμο ουχί με την παρουσιάστρια, αλλά με τους followers της. «Eίναι λίγο too much. Όμως δεν πήγανε έτσι στο περίπτερο της γειτονιάς σου Δεσποινάκι μου να πάρουνε τσίχλες!!! Το ωραίο σώμα εμείς οι γυναίκες πρέπει να το θαυμάζουμε και όχι να κάνουμε σα κομπλεξικές βλαχάρες καρακάξες με τη πρώτη ευκαιρία»!!

Έγινε το έλα να δεις, λέμε, αφού οι περισσότεροι τα «έχωσαν» άγρια στην ράπερ. Ιδού κάποια από τα σχόλια: