Αθανασίου: Δες για πρώτη φορά τη γοητευτική σύντροφό του

12.02.2015
Πριν από δύο μήνες περίπου ο Μάριος Αθανασίου έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, αφού η σύντροφός του Μάρθα Αλεξοπούλου έφερε στον κόσμο την κόρη τους.

Μάλιστα, η είδηση ότι ο ηθοποιός θα γίνει και πάλι μπαμπάς (έχει αποκτήσει ένα γιο τον Αλέξανδρο από τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού) προκάλεσε έκπληξη, αφού λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για τη σχέση του.

Εξάλλου, τόσο ο Αθανασίου όσο και η σύντροφός του, που δεν έχει σχέση με το χώρο της showbiz, είναι χαμηλών τόνων και κρατούν τη σχέση τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ αποφεύγουν και μέρη που υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι.

Ωστόσο, η πρόσφατη οικογενειακή τους βόλτα σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, δεν πέρασε απαρατήρητη και ο φακός του περιοδικού ΟΚ ήταν εκεί για να απαθανατίσει το ζευγάρι στη σπάνια αυτή εμφάνιση του. Εξάλλου, παίζει να είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε τη σύντροφο του.

Ο ηθοποιός στις επίμαχες φωτογραφίες σέρνει το καρότσι της κόρης του, ενώ δείχνει ξαφνιασμένος (τον λες και ενοχλημένο) από την παρουσία του φωτογράφου. Η σύντροφός του δίπλα είναι πιο χαλαρή, αλλά αμήχανη. Σίγουρα, όμως, είναι πολύ γοητευτική!